Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

OK OK - pożyjemy zobaczymy jak to mówią.

Żeby nie było że od razu krytykuję - daję szansę - jak maszynka będzie dodawać jakościowo takie same wpisy jak katalogerzy dodają ręcznie to dla mnie to nie robi różnicy i nawet Tobie podziękuje tylko że z doświadczenia wiem że marne to nadzieje ^_^

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

System działa .... czy odszedł do lamusa ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Projekt uruchomiony według zaleceń, tematyka popularna. Poczekamy na wyniki.

Mam kilka pytań co do sytemu:

1. Jakie jest tempo dodawania.

2. Jak ustawić email na którym mają przychodzić informacje od moderatorów.

3. Ile katalogów jest w bazie.

Projekt uruchomiony według zaleceń, tematyka popularna. Poczekamy na wyniki.

Mam kilka pytań co do sytemu:

1. Jakie jest tempo dodawania.

2. Jak ustawić email na którym mają przychodzić informacje od moderatorów.

3. Ile katalogów jest w bazie.

Krzyczycie że spam itd. A czym się różni dodany spam z półautomatu od dodanego automatem?

Ja skorzystałem z systemu, napisałem opis dedyka tylko do seoków pod mocną mieszarkę, więc każdy dostał treść unikalną, puściłem swój katalog moto.

Podsumowanie dla mojej strony nowej (PR0) wyglądało następująco:

dodane: 406

nie znaleziono podkategorii: 78

za niski pagerank: 88

za długi opis: 19

wymagany jest link zwrotny: 28

niestandardowe pole do uzupełnienia: 32

strona jest już w katalogu: 0

Jak za tą kwotę to nie zastanawiałem się ani chwili.

Raporty z moderacji schodzą w większości pozytywne. Odrzuty są owszem, ale ze strony katalogów tematycznych, których skrypt nie odróżni i Ci pewnie będą się pieklić. Widzę to po swoim katalogu ślubnym jak ktoś próbował wbić altany ogrodowe w atrakcje ślubne, bo w podkategorii województwo się zgadzało :D

Reasumując. Narzędzie zdaje egzamin, cena jest konkurencyjna, a wykorzystanie i poziom spamu zależy tylko i wyłącznie od zlecającego.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

mitrok: biorąc pod uwagę, że będą odrzucenia to wpis będziesz miał w okolicy 100-130 seokach. Wyglada to srednio bo za taka kase ludzie recznie dodaja do tej ilosci, a w przyszlosci malo kto wezmie potem do dodania stronke, ktora juz byla przez automat gdzies tam dodawana.

Kupilem i tez sprawdze

mark: nie zgodzę się z Tobą.

Po pierwsze moto ma już ponad 200 zatwierdzeń i cały czas spływają.

Po drugie tak jak napisałem czym się będzie różnić człowiek dodający od automatu dodającego? Przy moderacji oceniasz stronę i jej opis (unikalność). Jeżeli właściwie system dobierze kategorie to wpis jest nie do odróżnienia.

Zresztą niedawno poleciał "blast" znanej niektórym strony i nie sądzę żeby ktoś wyłapał że szedł z automatu :D

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności