Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
czy jest w tym dziale jakiś moderator który mi pomoże zaktualizować pierwszy wątek i oszczędzi mi odpowiadania na te same pytania?

To Ci nie oszczędzi ale dajesz... a na seoparty piwko :jezyk1:

Dodawanie trwa zazwyczaj 2 godziny?

Ja ustawiłem wczoraj i jeszcze oczekuje na raport

Uruchomiono dodawanie projektu: xxxx w dniu: 16.02.11. Stan: oczekuje na raport

yokokeke: co rozumiesz przez pusty projekt? miałem wszystko wypełnione, bo sprawdzałem 3 razy żeby błędów/literówek nie było przypadkiem. Dodatkowo po naciśnięciu testuj wyświetlał się tekst i dopiero potem kliknąłem rozpocznij dodawanie

Pytanie na przyszłość czy jeżeli dam title w stylu {pomidory wrocław - pomidory Warszawa|Najlepsze pomidory!} to "!" bądź "-" nie spowodują żadnego błędu?

Daje rade ta dodawarka w stosunku do ceny to jest ok, raport z mojej strony

dodane: 381

nie znaleziono podkategorii: 105

za niski pagerank: 47

za długi opis: 10

wymagany jest link zwrotny: 30

niestandardowe pole do uzupełnienia: 29

strona jest już w katalogu: 0

z tym że dałem 3 kategorie do wyboru dlatego pewnie ten duży odsetek nie znaleziono podkategorii, z tego co widzę zaakceptowanych mam ok 100 wpisów.

Mam takie pytanie po co te katalogi w bazie, które wymagają link zwrotny? ( chyba że jest w nich opcja bez linku zwrotnego jeżeli jest wysoki PR )

ja tez mam dośc dobre efekty i jestem zadowolony tym bardziej, że byłem jednym z pierwszych testujących tego rodzaju dodawarkę. oczywiście zdarzały się drobe porażki ale do naprawienia.

niestety porażką jest to ż etekst z mieszarki uznawany zostawał przez niektoirych właścicieli katalogów za DC - choc może to była porażka przygotowanego tekstu.

dodane: 369

nie znaleziono podkategorii: 70

za niski pagerank: 87

za długi opis: 32

wymagany jest link zwrotny: 26

niestandardowe pole do uzupełnienia: 35

strona jest już w katalogu: 0

ale wiem że po ręcznej moderacji zapewne linkow zatwierdzonych jest ok 250.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności