Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
po sprawdzeniu wpisów odnalazłem: 67 więc kiepsko
po sprawdzaniu w indeksie? sprawdzałeś komendą site czy info? po jakim czasie od skońćzenia dodawania zacząłeś psrawdzanie ręczne?

Do autora: czym różni się Twój skrypt od https://seokataloger.pl ?

raport dodawarki sprawdziłem : narzędziem do wyszukiwania wpisów w seokatalogach a potem to co znalazło sprawdziłem scrapebox czy link

istnieje. Wszystko zostało sprawdzone po 12 h od otrzymania raportu. Oczywiście teraz jest trochę więcej wpisów bo są akceptowane.

Tomaan: na pewno ceną. Nie widziałem seokatalogera więc się nie wypowiadam co do reszty.

tomus933: ilość zaakceptowanych wpisów zależy od Twojej strony od jakości przygotowanego przez Ciebie projektu i od moderatorów. Bez sensu jest sprawdzanie występowania wpisów zaraz po zakończeniu dodawania. Myślisz, że ludziom chce się codziennie moderować darmowy katalog?

Tomaan: na pewno ceną. Nie widziałem seokatalogera więc się nie wypowiadam co do reszty.

tomus933: ilość zaakceptowanych wpisów zależy od Twojej strony od jakości przygotowanego przez Ciebie projektu i od moderatorów. Bez sensu jest sprawdzanie występowania wpisów zaraz po zakończeniu dodawania. Myślisz, że ludziom chce się codziennie moderować darmowy katalog?

aktualnie znalazłem 90 wpisów, osobiście uważam że twoja dodawarka jest bardzo dobra, jest to nowy produkt a w tym wątku dzielimy się swoimi doświadczeniami.

U mnie na razie poszedł jeden projekt i jestem zadowolona - dodanych ponad 300 wpisów z czego ponad 100 mam na mailu - czyli nie jest źle :piwo: Mam już kolejne 5 punktów także będę testować.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Czy w bazie katalogów są również katalogi niemoderowane ? Jeżeli tak, to czy można je odhaczyć z dodawania ? Jest zrobiona selekcja co do katalogów, które akceptują strony erotyczne ? Jeżeli tak, to czy można je wykluczyć ze swojego projektu ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności