Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

a ja troszkę z innej beczki

sprawdziłem sobie maile po kilku dni od zakończenia projektu, jest ponad 100 in + ale w oczy rzuca się jedna rzecz, z 2-3 katalogów przyszło po 20-30 maili, że strona została odrzucona, tak jakby tyle razy próbowano ją dodać(?)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może marudzę, ale przydałaby się jakaś informacja na temat tego który w kolejce do dodania jest nasz projekt, albo kiedy mniej więcej ruszy jego dodawanie, bo w tej chwili to wygląda tak, że projekt jest dodany, czeka sobie w kolejce, ale tak naprawdę to nie wiadomo jak długo.

Naturalnie, zgodzę się z tym, że jest to sprawa mniejszej wagi i niezbyt istotna.

Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów.

Fakturki będą niebawem, co do kolejki to nie wiem czy jest potrzebne wyświetlanie ilości projektów. Zazwyczaj wszystkie czekają max 1 doba, lub 2 gdy jest dużo więcej projektów. W świecie pozycjonowania 2 dni jeszcze nikogo nie zbawiło.

Jednocześnie informuję, że dzisiaj jest ostatni dzień promocji, w której można kupić pierwszy punkt za 20zł. Od jutra (poniedziałek) obowiązywać będą normalne ceny, w tym pierwszy punkt za 30zł.

1. fakturki będą niebawem.

2. Bardzo ważna sprawa - opisy! Ostatnio wykonałem blasta na seoki w którym klient z powodu zbyt długiego opisu stracił co najmniej 50+ dodań.

Nie piszcie esejów!!! Prawidłowy, optymalny opis powinien mieć długość 500 - 600 znaków po wymieszaniu. Opis ma zawierać informacje o tym co znajdziesz na stronie, dlaczego warto ją odwiedzić. Nie piszcie tekstów w stylu: "forum jest to miejsce gdzie można z kimś pogadać". Infantylny opis zwiększa prawdopodobieństwo, że strona zostanie odrzucona przez moderatora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności