Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że skuteczność na poziomie dodawarki "SEOkataloger", natomiast cena dwa razy niższa, chyba nie ma się co zastanawiać który produkt wybrać.

zgadza się tylko SEOkataloger kusi bazą katalogów, która teraz podobno wynosi już ponad 1000 SEOkatów

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam na etacie ludzi co katalogują Seobohaterem, harwestuje co tygodnia świeża bazę i mogę stwierdzić niema 1000 darmowych,nie wymagających linka zwrotnego seokatalogow, bez wymagania PR

Nie jestem zwolennikiem żadnej dodawarki, ale yokokeke przynajmniej nie pisze rzeczy nierealnych.

MaxPan: bo i po co. Jesli piszesz klientom bzdury w stylu mam 1000 katalogów w bazie to oni tylko zadaja pytania dlaczego nie mam 1000 wpisów. Tylko że oni mają rację. Bo klient nie musi się przejmować wielkości bazy. Powinno go interesować ilość dodań. Ja klientom po prostu daje raport z linkami do katalogów do których było skuteczne dodanie. Z tego co się oriętuję to aktualnie to jest podstawowa różnica między oba produktami

Skorzystałem, a jak bardzo będę zadowolony: to się okaże :D

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Dodając projekt i chcąc przetestować opis, w którym był "&" testowanie zakończyło się na tym znaczniku. Po usunięciu go opis już w całości pokazał się w teście.

Znaczek & był użyty w jednym z synonimów

Warto moim pomyśleć nad dodawaniem po czasie. Do części katalogów nie udaje się wpisać, za parę miesięcy pewnie dojdą nowe katalogi. Fajnie by było gdybym mógł np. za pól roku zrobić kolejne dodanie za 30-50% punktów, ale tylko do nowych i tych co nie dodało ostatnio. Roboty mniej, bo omijałoby się te z ostatniego raportu.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności