Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

dodawarka w zlych rekach = zle

xr w zlych rekach = zle

komputer z dostepem do netu w zlych rekach = zle

mozna tak w nieskonczonosc, niemniej poki co mowimy o produkcie widmo, nikt nie wie jak to dziala ani czy dziala. jesli dodaje strony do odpowiednich kategorii i miesza opisy (moze wymog synonimow?) to to jest narzedzie ulatwiajace prace a nie utrudniajace.

jako wlasciciel katow nie mam nic przeciwko by ktos mi dodawal z automatu, byleby to mialo sens, bylo w odpowiednich kategoriach i w miare unikalne. koniec i kropka

Cena Xr skutecznie zmniejsza ilość tych "nieodpowiednich" rąk.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
istnienie tej dodawarki nie ma prawa bytu jedna, zniszczy to wszystkie istniejące seoKatalogi lub staną się one płatne. Jednak jest wyjście Generał powinien podmienić captche na obrazkowa a wtedy twoja dodawarka leży i kwiczy, no chyba ze potrafisz i to złamać ;)

Ja nie muszę nic zmieniać - PA -> Konfiguracja -> Captcha -> SecurImage lub iCaptcha i problem z głowy, ew. ban na IP lub sposób Miona :)

Ale może faktycznie z tej dodawarki będą tylko porządne, unikalne wpisy (marzenie :D) - poczekamy zobaczymy.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Ja mam pytanie odnośnie zbierania raportów. W jaki sposób jest to rozwiązane? Czy botowi trzeba dać dostęp do skrzynki?

Jak będzie fajnie śmigało na pewno kupię kilka punktów każdego miesiąca - osobiście spamował nie będę - do tego są inne katalogi :)

Jak cena licencji będzie poniżej 1 - 2 k to chyba nici z utrzymania porządku w Seokatach. Dzięki yokokeke za pozbawienie ogółu darmowego źródła linków. Wielu Ci tego nie zapomni ! Wydawał się , że seokaty dłużej się obronią przed zalewem spamu . A w tym przypadku to albo admin zaczną wprowadzać opłaty ( co już się powoli dzieje) nawet na kiepskich katalogach, co zapewne doprowadzi do ich znacznego ograniczenia. Mało kto bowiem będzie chciał płacić za dodanie do słabego seokatu. Albo niebawem pod zalewem spamu wartości seokatów spadnie do poziomu qlwebów.

Nie będzie raczej licencji, będą punkty - bardziej opłacalne.

Nie ma co płakać i osądzać. Nie Yoko, to inny w końcu zrobiłby automat.

Ale histeria a wystarczą 3 kliki żeby zapomnieć o tej dodawarce :)

Albo niebawem pod zalewem spamu wartości seokatów spadnie do poziomu qlwebów.

To bardziej zależy od właścicieli katalogów a nie dodawarki.

Nie przesadzajmy - ja czekam w swoich katach na pierwszy wpis pochodzący z tego cuda i zobaczymy - może nie trzeba będzie blokować ani przełączać tokenów :)

Wiele teraz zależy od autora tego narzędzia m.in. czy będzie weryfikował to co mu ludzie będą tam wrzucać i jaką ustali cenę.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Wiele teraz zależy od autora tego narzędzia m.in. czy będzie weryfikował to co mu ludzie będą tam wrzucać i jaką ustali cenę

jesteś optymista,niby jak on to zrobi? Unikalność ;) ja u siebie wole sensowne nie unikalne, jak unikalne z mieszarki :D

Mam bazę ok 400 darmowych SEokow ciekawo ile zostanie jak zacznie sypać zpaleczowkami po nich pan Y.

A wysyłać sms to strasznie przedłuża katalogowanie i płacenia 0,61 PLn dla niektórych katalogów ro bardzo dużo.

Ale histeria a wystarczą 3 kliki żeby zapomnieć o tej dodawarce ;)

[...]

Wiele teraz zależy od autora tego narzędzia m.in. czy będzie weryfikował to co mu ludzie będą tam wrzucać i jaką ustali cenę.

yokokeke moim zdaniem strzelił sobie na wstępie w kolanko - i paru innym osobom :D

Jak się udało zrobić coś takiego działającego dobrze i skutecznie, to trzeba było:

- siedzieć cicho jak mysz pod miotłą

- zrobić skuteczną kampanię reklamową o najtańszym katalogowaniu

- zatrudnić kogoś do klepania unikalnych opisów, synonimizowania, ustawiania automatu

- przyjmować zlecenia

- czesać taką samą kasę na czysto jak za sprzedaż punktów, tylko dłużej i z korzyścią dla wszystkich - może za wyjątkiem tych, co dodają ręcznie ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Wiele teraz zależy od autora tego narzędzia m.in. czy będzie weryfikował to co mu ludzie będą tam wrzucać i jaką ustali cenę

jesteś optymista,niby jak on to zrobi? Unikalność ;)

Raczej marzycielem ale pomarzyć zawsze można :D

Styx - trafiłeś w sedno sprawy

Tak jak pisałem wcześniej - chyba nie będzie wielkim odkryciem jak powiem że już od dawna działają ukryte dodawarki do SEOKów - dzięki temu że obsługują nieliczne grono tych którzy dodają wartościowe wpisy są tolerowane (a przez niektórych nawet niezauważone). Publiczna dodawarka = spam (no chyba że autor jednak nas czymś pozytywnym zaskoczy) a co za tym idzie druga strona prędzej czy później wytoczy swoje działa i żywot takiej dodawarki będzie krótki.

Poraz kolejny ale chyba już ostatni (bo ile można) pragnę uspokoić wszystkich proroków. Jak dla mnie to nie ma sensu ścigać się na tworzenie zabezpieczeń -> obchodzenie ich. Jest wiele innych skryptów, którymi warto się zainteresować, co prawda nie katalogi i nie polskie seo.... Moja inicjatywa ma na celu pomóc zautomatyzować dodawanie ludziom, którzy poważnie do tego podchodzą, czerpią z tego korzyści, będą stałymi, zaufanymi klientami. Cała reszta ludzi, którzy źle ustawiają podkategorie, złe opisy, syfiaste strony zostaną odłączeni od projektu.

Na tą chwilę to jest niczym burza w szklance wody nic więcej.

Proponuję poczekać na oficjalne otwarcie sytemu, testy itd.... zamiast dzielić skórę na niedźwiedziu który jest jeszcze w głębokim lesie.

;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Poraz kolejny ale chyba już ostatni (bo ile można) pragnę uspokoić wszystkich proroków. Jak dla mnie to nie ma sensu ścigać się na tworzenie zabezpieczeń -> obchodzenie ich. Jest wiele innych skryptów, którymi warto się zainteresować, co prawda nie katalogi i nie polskie seo.... Moja inicjatywa ma na celu pomóc zautomatyzować dodawanie ludziom, którzy poważnie do tego podchodzą, czerpią z tego korzyści, będą stałymi, zaufanymi klientami. Cała reszta ludzi, którzy źle ustawiają podkategorie, złe opisy, syfiaste strony zostaną odłączeni od projektu.

A oddasz im pieniądze, które wpłacili ?

Jedziesz na wakacje ? baza noclegowa na pewno ci się przyda

Największy i najładniejszy katalog turystyczny w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności