Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Poraz kolejny ale chyba już ostatni (bo ile można) pragnę uspokoić wszystkich proroków.

Jeśli mnie też zaliczasz do "proroków" - dzięki, ale ja jestem naprawdę spokojny (a nawet wyluzowany - właśnie degustuję kolejne piwo). Wyrażam tylko swoją opinię. Niepokoić się mogą jedynie katalogerzy, którzy mogą stracić przynajmniej część pozycji ze swoich darmowych list, oraz Ty, czy ogarniesz w sposób skuteczny projekt - tak jak tu zapewniasz. Jeśli ogarniesz - chwała Ci za to. I tak jednak podtrzymuję zdanie, że łatwiejszą w kontroli była by opcja, którą poprzednio opisałem. Jednak Twoje podwórko - Ty rządzisz. A ja tylko z ciekawości będę obserwował. Spokojny ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Poraz kolejny ale chyba już ostatni (bo ile można) pragnę uspokoić wszystkich proroków. Jak dla mnie to nie ma sensu ścigać się na tworzenie zabezpieczeń -> obchodzenie ich. Jest wiele innych skryptów, którymi warto się zainteresować, co prawda nie katalogi i nie polskie seo.... Moja inicjatywa ma na celu pomóc zautomatyzować dodawanie ludziom, którzy poważnie do tego podchodzą, czerpią z tego korzyści, będą stałymi, zaufanymi klientami. Cała reszta ludzi, którzy źle ustawiają podkategorie, złe opisy, syfiaste strony zostaną odłączeni od projektu.

Zostałem źle zrozumiany. Pochwalam twoją inicjatywę, dodawarka o ile ( nie uczestniczę w testach) będzie miała jako taką efektywność to na pewno się przyda. To krok na przód bez dwóch zdań. Niestety używam także innych automatów i wiem , że z tą skutecznością jest bardzo różnie. Chodził mi o to, że wraz z powstaniem seokatów pojawił się swoisty "przemysł". Wszyscy chcą mieć linki właśnie z nich. Nie patrząc na inne skrypty. Jak to z automatami często bywa szybką wymykają się spod kontroli twórców. Nie zacznie spamować 1 , 2 , 3 klient to 4 czy 5 na pewno to zrobią. :) Obawiam się o cierpliwość adminów seokatów. Krótko mówiąc chodziło mi o właściwie zabezpieczenie przed spamerami.

Bardzo jestem ciekaw jaka będzie skuteczność tej dodawarki.

Chyba właśnie padłem ofiarą dodawarki. Efekt:

Zapraszam do {sugerowania|dodawania} {serwisów www|stron} do {naszego|mojego} {tematycznego|nowego} {spisu|katalogu} {firm|stron} budowlanych oraz związanych z {rynkiem nieruchomości|nieruchomościami}

+ brak wybranej kategorii.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Hehehe bez prawidłowo wybranych kategorii daje tydzień zanim ludzie nie zablokują Ci IPka dodawarki albo nie przełączą się na inny token (już raz było to przerabiane :P)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności