Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Chłopak poradził sobie z dodawaniem to z prawidłowym doborem kategorii poradzi sobie tym bardziej.

A co ma piernik do wiatraka :P

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W tym przypadku bardzo wiele -> jeśli udało się chłopakowi dodać to uda mu się dobrać poprawną kategorię. Testy testy i jeszcze raz testy co prawda właścicielom seoków może się to nie spodobać ale muszą się poświęcić dla dobra ludzkości i usuwać testowe wpisy :P

Czemu buga ? Czarno na białym widać co leci z dodawarki a co nie :P

właścicielom seoków może się to nie spodobać ale muszą się poświęcić dla dobra ludzkości i usuwać testowe wpisy :)

Raczej kliknąć Blokuj IP :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

@W tym przypadku bardzo wiele -> jeśli udało się chłopakowi dodać to uda mu się dobrać poprawną kategorię.

Tak się składa, że są to zupełnie inne mechanizmy do opracowania więc jedno nie gwarantuje drugiego, ale mniejsza z tym.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja powiem tak: kupcie licencje seokatalogow i na nich testujcie swoja spamiarke, nie na katalogach, przy ktorych wlasciciel zdrowo sie napocil.

Moje zostaly dzis zaspamowane. Nie wiem jak inni moderatorzy, ale ja banuje nie tylko ip, ale i adresu url. Wiec nawet jesli nawrocony wlasciciel strony po usunieciu jej z katalogu bedzie chcial dodac sie recznie, nie bedzie mial takiej mozliwosci ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Ooo jak smaczek miałem:

TYTUŁ: Biuro rachunkwe olsztyn - usługi księgowe olsztyn|

WPIS: Biuro rachunkowe Olsztyn - jesteśmy biurem rachunkowo-księgowym kwalifikującym sie w obsłudze kadrowej firm. Najdokładniej opisują nas takie cechy jak: renomona oraz jakość. Nasze biuro misięci się Olsztynie. W branży działamy przeszło od 10 lat z sukcesami.Zachęcamy do profesjonalnej współpracy. Atrakcyjne ceny oraz wysoka jakość usług tylko w naszym biurze księgowym. Bardzo zachęcay do wizyty witryny www naszej firmy i zapoznania się z ofertą.

Dobrze, że nie napisał "Nasze biuro mści się w Olsztynie :D

W tym wypadku nie twierdzę, że to z tej dodawarki, ale poprawność ortograficzna jak i merytoryczna jest szokująca :D

porzadnych stron pod testy sie nie daje, to raz :D

a dwa mialem nadzieje ze dodawarka lepiej dziala, niestety dodalo moja strone z synonimami, co musze powiedziec nie jest dla mnie idealne, chociazby z obawy o ban na domene. co ciekawe w katalogach co ja dodaly (moderacja to fikcja, tak btw) to niestety wpis nie dziala. po kliknieciu w szczegoly jest 404.

osobiscie wierze iz dodawarka to dobra rzecz i wykonana porzadnie ma sens, niemniej to byl falstart troche. widze tez u siebie wpisy typu firma x w kategorii pozycjonowanie/przedszkole ktora nawet nie istnieje, wiec cos jest mocno nie tak....

https://seo.beefirst.pl/pieklo-zamarzlo-czy...do-seokatalogow - cos tam w komencie napisalem wiecej na ten temat

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności