Skocz do zawartości

Gratisowe kampanie w ARBOmedia

ole

Rekomendowane odpowiedzi

Czy możecie podzielić się jak dużo macie gratisowych kampanii w ARBOmedia? Ja odnoszę wrażenie, że robią na mojej witrynie coś takiego, że 30% sprzedają za pieniądze, a 70% dorzucają gratisów. Są też kampanie całkowicie gratisowe i leci ich baaardzo dużo. Moje banery domyślne w ogóle przestały się pokazywać, własna kampania też. Taki stan rzeczy jest od początku grudnia.

Każda wolna odsłona zajmowana jest przez gratisy. Czy tez macie podobnie?

Zastanawiam się nawet nad rezygnacją z usług ARBOmedii.

Nie zastrzegłeś w umowie gratisów???

Dobrze ci radzę zanim zrazisz się do e-biznesu zaprzestań kontaktów z tą siecią. Więcej zarobisz sam. Takie jest moje doświadczenie.

A poza gratisami (te gratisy pewnie sa gratis dla ciebie nie dla nich) jak tam cpm w arbo jest 1 pln czy nie ma?

Nie chcę głosić jakichś herezji w stosunku co do omawianej sieci, ale również wydaje mi się, że nie jest to najlepsza metoda na zarabianie w internecie. Jest sporo innych skuteczniejszych technik ;):D !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności