Skocz do zawartości

[testy] Test skuteczności rozpoznawania dodawarek

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czemu nie.... Naklep jak będę miał czas pomęczę się z Twoim zabezpieczeniem ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ZA chwilę będę po 3 dużym Heinekenie więc nie Musisz się śpieszyć ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wasze zalozenia sa nieco slabe. Robicie blokade np. pod curl. Nie jestem programisat i sie na tym nie znam, ale wiem dobrze, ze jak sie nie da z php to trzeba zrobic dodawarke w jakims innym jezyku, ktora bedzie wygladac jak przegladarka i zajedzie ten wasz skrypt ;) Na wszystko jest sposob i jezeli czlowiek moze dodac to tez sie da stworzyc taki automat, ktory doda !!! Jedyne, co to mozna wprowadzic takie zabezpieczenia, ze nie bedzie sie oplacac dodawac z automaty ze wzgledu na czas / koszty / efekty.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jeśli całe zabezpieczenie polega na wysyłaniu dodatkowej zmiennej z JS t=c34cf9c09239a9138a5e7f02483f51bc to nie jest żadnym zabezpieczeniem :D

@Bez problemu obszedłem zabezpieczeni

Kolego, przynajmniej jak chodzi o moje to nie obszedłeś ... tu zadecydował całkiem inny czynnik :)

Widzę, że ktoś zrobił dodawarkę do SEOków i wszedł tym samym komuś na ambicję :D sweet :>. Czekałem na ten moment, kiedy seoki zostaną złamane :)

Dawać skrypcik i zobaczymy jak to zrobiliscie ;>

To, że dynamicznie tworzysz zmienną w JS to nie jest problem :>

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności