Skocz do zawartości

[testy] Test skuteczności rozpoznawania dodawarek

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale co mam ci pokazać? Pokazuje zasadę i to powinno wystarczyć nie odczuwam w tej chwili potrzeby udowadniania tego.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mówisz i masz:

$MyCurl = new MyCurl('cookie/xxx.txt','','','');
$doToken = $MyCurl->getZadanieGet('https://www.hapart.pl/bot/system.js', true);

// var token = '971511220b4f6cd0b9955b6ce91302fc';
preg_match("@var token = '(.+)'@", $doToken, $wyszukane);

$danePost =  $this->CreatePost('text', 'jakies dane 1');
$danePost .= $this->CreatePost('t',$wyszukane[1]);
echo $MyCurl->getZadaniePost('https://www.hapart.pl/bot/', $danePost, true);

Zadowolony ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Sorry, ale mnie nudzisz :D

Człowieku jakiś ty upierdliwy i irytujący :D ! Przecież Ci wytłumaczyłem mechanizm działania, zamieściłem kod który to realizuje wiec w czym Ci jeszcze mogę pomóc ? Kod masz dwa posty wyżej zaimplementuj klasę MyCurl oraz metodę, getZadanieGet, CreatePost , getZadaniePost i przetestuj samemu. Ja naprawdę nie odczuwam potrzeby udowadniania tego.

OK, wlamywacz postaraj się bardziej, lub ja wypije jeszcze z 3 heinekeny może wtedy Toje zabezpieczenia okażą się nie do przejścia :D

Na dziś kończę z testami...

Mion jakoś nie widzę żadnego problemu :)

działa nawet bez UA ;)

$c = curl_init();
//curl_setopt($c, CURLOPT_USERAGENT, 'User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12');
curl_setopt($c, CURLOPT_URL, 'https://hot.net.pl/testantysubmiter/');
curl_setopt($c, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($c, CURLOPT_POSTFIELDS, 'pole1=tekst+1&pole2=tekst+2&tresc=testarea'); 
curl_setopt($c, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$page = curl_exec($c);
curl_close($c);
echo $page;

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności