Skocz do zawartości

[testy] Test skuteczności rozpoznawania dodawarek

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

@Mion jakoś nie widzę żadnego problemu

to kwestia przypadku nie zamierzonych działań :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwna moda na unikalne opisy juz jest. Za chwilę nie tylko musi być unikalny, ale i dodany osobiście. Ktoś tu wczesniej napisał co jest problemem, nie dodawarki, a to co z nich wylatuje.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kolejna okazja do spróbowania. Skrypt dostał małą znaczącą poprawę, może teraz dacie radę :)
Nadal kod/sposób jaki zamieściłem za pierwszym razem wysyła dane bez problemu...

: Nie jesteś botem ;):D

Wiec coś kiepsko Ci idzie :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak pokończyliście testy, to może i ja podeślę swoje rozwiązanie. Ciekawe jak szybko polegnę :)

Ktoś tu pisał, że można sporo zarobić na dobrym zabezpieczeniu, dlatego swoje trochę "opakowałem" żeby ładniej wyglądało :)

https://irek.hekko.pl/

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Szukacie św. Graala - każde techniczne zabezpieczenie można obejść technicznym sposobem - kwestia czasu, wiedzy i pieniędzy :)

Rację bytu mają jedynie zabezpieczenia które zahaczają o to co jest w stanie wykonać (póki co) tylko człowiek a nie maszyna.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

kwestia czasu, wiedzy i pieniędzy :)

No właśnie- kwestia tego, żeby znalezienie sposobu na złamanie ponosiło ze sobą jak najwięcej kosztów :P

Ale zabawę w łamanie i robienie zabezpieczeń muszę odłożyć na wieczór- ciekawe co wymyślicie do tego czasu :)

@Irek: dobry z Ciebie rolnik :)

Cookie: session_test=693fd54df9c3dd977a2c913221a5e241; id_token=c9cfc56fe202f1f92fcedf7be633c763

Podejrzewam, że wystarczy pobawić się nagłówkami, a dokładnie parsować je :)

Tak jak myślałem, przy wyłączonej obsłudze JS skrypt nie działa, to samo jak zablokuje cookie :)

Zabezpieczenie może i jest dobre, choć na ciasteczkach, większy problem jest w tym, że jak ktoś nie będzie zapisywał cookie, to wynik wiadomo jaki będzie.

Kiedy ktoś to rozgryzie, nie koniecznie musi ujawniać metodę. Jeżeli mało osób będzie ją znało, to te osoby będą mogły z niej korzystać. Taka propozycja z mojej strony.

mrbox: jak człowiek po polu chodzi, to mu różne pomysły do głowy przychodzą, polecam ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Jednak są takie które będą przezroczyste dla człowieka, ale skuteczne przed prostymi, jednowątkowymi systemami dodającymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności