Skocz do zawartości

Polska Historia SEO

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem na pewnej stronie

kontakt itp zagwiazdkowałem żeby nie było że to for-people.pl (haha:P)

Witamy, ROCZNY koszt pozycjonowania 3 fraz to 489zł. netto z gwarancją osiągnięcia efektów. | Jako jedna z nielicznych firm zajmujemy się wyłącznie pozycjonowaniem, nasz zespół stanowią specjaliści ds. pozycjonowania stron www oraz programiści, posiadamy 10 lat doświadczenia w branży. | Używamy jedynie dozwolonych technik pozycjonowania zgodnych z polityką Google oraz polskim prawem, jako podstawa naszej pracy to praca ludzka, nie używamy automatów oraz spamerskich i niebezpiecznych metod, używamy wyłącznie LEGALNYCH I BEZPIECZNYCH metod pozycjonowania!!! | Możemy również zaproponować system rozliczeń za efekty w rozliczeniach miesięcznych, ceny już od 2,30zł. dziennie/za frazę. | Klientom gwarantujemy: Umowę, Fakturę VAT, darmową optymalizację, pełny dostęp do monitoringu stanu pozycji. | KONTAKT: ****.pl, ***********************. ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY.

Teraz fakt o google:

Data założenia 27 września 1998

Więc google ma 12 lat... Więc firma for-people tworzyła seo!!! :) haha

Miałem okazję poznać takiego oszołoma,który twordził, że seo zajmuje sie od 15 lat, ale nie w Polsce, bo my tu za murzynami jesteśmy :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Ale fail...

SEO możesz miec odkąd powstała wyszukiwarka onetu i wp.

Copyright 1996 - 2010 Grupa Onet.pl SA

Mogli się pozycjonować w onecie :)

Miałem okazję poznać takiego oszołoma,który twordził, że seo zajmuje sie od 15 lat, ale nie w Polsce, bo my tu za murzynami jesteśmy

To był "oszołom" czy ktos faktycznie związany z branżą SEO?

Ale fail...

Mogli się pozycjonować w onecie :)

Google jest pierwsza wyszukiwarką(nie wiem jak poza Polska ale w Polsce pierwszą), wp i onet działały na zasadzie dużego katalogu stron nie było wyszukiwarki:P

Ale fail...

Mogli się pozycjonować w onecie ;)

Google jest pierwsza wyszukiwarką(nie wiem jak poza Polska ale w Polsce pierwszą), wp i onet działały na zasadzie dużego katalogu stron nie było wyszukiwarki:P

Sorry ale Google NIE JEST pierwsza wyszukiwarka ani w Polsce ani tym bardziej na swiecie. Nie slyszales nigdy o takich wyszukiwarkach jak Yahoo, AltaVista czy Infoseek ? Google DUZO zmienilo jesli chodzi o SEO ale SEO istnialo juz przed Google.

W Polsce przed Google dzialaly juz inne wyszukiwarki jak np. polskie wersje Infoseek czy AltaVista.

To tak tylko dla Informacji !!!

Pamiętam, że na WP było coś na wzór klikomierza, dzięki któremu w dużym stopniu ustalane był pozycje. Bardziej to jednak działało na zasadzie subiektywnej oceny redaktora katalogu. Najlepiej jak zdobyło się tak zwany WP HIT - wtedy w wynikach oznaczonym się było niemal jak linki sponsorowane ;)

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Sorry ale Google NIE JEST pierwsza wyszukiwarka ani w Polsce ani tym bardziej na swiecie. Nie slyszales nigdy o takich wyszukiwarkach jak Yahoo, AltaVista czy Infoseek ? Google DUZO zmienilo jesli chodzi o SEO ale SEO istnialo juz przed Google.

W Polsce przed Google dzialaly juz inne wyszukiwarki jak np. polskie wersje Infoseek czy AltaVista.

To tak tylko dla Informacji ;)

Czy była polskojęzyczna wersja Altavista? jak sie nie myle to zreszta do tej pory jest tylko wersja anglojezyczna. a o infoseek to przyznam się że chyba nie słyszałem. A Yahoo nadal niema w wersji polskojezycznej:D

To tak tylko dla Informacji !!!

Czy była polskojęzyczna wersja Altavista? jak sie nie myle to zreszta do tej pory jest tylko wersja anglojezyczna. a o infoseek to przyznam się że chyba nie słyszałem. A Yahoo nadal niema w wersji polskojezycznej:D

Owszem istniala polskojezyczna wersja AltaVista. Jesli nie pamietasz to sprawdz np. na archive.org. Do tej pory tylko wersja anglojezyczna ? No niestety ale mylisz sie ;) A co do Yahoo to nic nie pisalem ze jest / byla wersja .pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności