Skocz do zawartości

Sklep internetowy

Splif

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem w trakcie wyboru skryptu do sklepu internetowego dla jednego z klientów. Zastanawiam się, który z komercyjnych jest najlepiej widziany przez G. Wliczam tutaj poprawki we własnym zakresie, typu własny szablon i modyfikacje pod seo (przyjazne linki itp.)

Pierwsza podpowiedź to 'shopper', czy pozycjonował ktoś na tym skrypcie sklepów internetowych? Albo ktoś może polecić inne skrypty(cena 1000-2000 zł).

Dzięki z góry ;)

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Tyle, że Presta nie ma chociażby takiej opcji jak zintegrowanie z porównywarkami cen, a fajnie by było mieć ten cały zestaw i zapłacić ciut więcej. A ja też nie chce mu po kosztach doradzać, skoro chce zainwestować i może ;]

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

• 4 tygodnie później...
Witam, jestem w trakcie wyboru skryptu do sklepu internetowego dla jednego z klientów. Zastanawiam się, który z komercyjnych jest najlepiej widziany przez G. Wliczam tutaj poprawki we własnym zakresie, typu własny szablon i modyfikacje pod seo (przyjazne linki itp.)

Pierwsza podpowiedź to 'shopper', czy pozycjonował ktoś na tym skrypcie sklepów internetowych? Albo ktoś może polecić inne skrypty(cena 1000-2000 zł).

Dzięki z góry ;)

Witam ja mam sklep interetowy postawiony a Shoperku i jestem bardzo zadowolony fajnie się pozycjonuje i jest łatwy w obsłudze dla klienta [ ja jestem amatorem a sobie radzę w tym temacje ] . Efekty pozcjonowanie mam niezłe a tylko katagoluje swój sklep bo nic innego więcej nie potrafię bo to nie moja branża a mam nawet pierwszą pozycje i kilka w Top 10 albo ie wiele dalej a wiele słów kluczowych. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności