Skocz do zawartości

Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?

BlackSEO

Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?  

244 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?

• Tak
      112
    • Nie
      77
  2. 2. W jakim stopniu jesteś zadowolony ze swoich zarobków z pozycjonowania/biznesu w Internecie?

• Traktuję je jako dodatkowe kieszonkowe...
      41
    • Jest to niewielki dodatek do mojej podstawowej pensji...
      23
    • Jestem zadowolony.
      94
    • Niedługo za zarobione pieniążki kupię Mercedesa!
      11
    • Nie wiem już na co wydawać pieniądze :-) !
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Jako zarabiający uczeń na pewno nie mogę narzekać :) Starcza mi na wszystko czego potrzebuję i jeszcze zostaje. Chociaż ostatnio rozmawiałem z kolegą z zawodówki i już teraz zarabia 3000 zł/miesiąc (branża hydrauliczna).

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja jedynie przez neta pracuje kiedyś wysyłałem wszędzie cv ale nikt mnie nie chciał przyjąć do pracy od roku nigdzie nie wysyłam i raczej nie planuje wysyłać jako tako można wyżyć z neta

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

Chłopaki i dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale moim zdaniem warto poświęcić młode lata na zagłębienie się w temat pozycjonowanie, a potem przez całe życie imprezować :) Jak pewnie wiele osób zauważyło, gdy pieniędzy za dużo, tracą one całkowicie na wartości, a więc mam nadzieję, że w nowym roku każdemu z nas - forumowiczów, uda się zjeść swój kawałek torcika w pozycjonowaniu, by w końcu móc godnie żyć :P

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Ja narazie tylko analizuje forum , sprawdzam co i jak ;)

O zarabianiu mogę jeszcze pomarzyć przez najbliższe 2 lata .

Dopiero za 2 lata będę mógł założyć Działalność Gospodarczą i będę pełnoletni bo jak narazie to nikt by ze mną interesów nie zrobił ^^ :P

No a drugie primo ze potrzebuje trochę funduszy na soft :P , ale powoli zbieram.

Pozdrawiam Milionerów :)

Witajcie,

Tak przy okazji napiszę swojego pierwszego posta choć nie miałem potrzeby się wcześniej rejestrować.

Zadajecie sobie dziwne pytania i tak się zastanawiam czy pozycjonowanie to biznes czy tylko praca na dorobku bo dotychczasowe posty na to wskazują.

Brakuje mi tu zdania autorytetów w branży. Czy oni nie zarabiają, nie chwalą się czy jak to wygląda.

Gdzie szefostwo forum z eskami i własnymi rejestracjami. Znam to forum od 2004 roku mrs. Michal mówił na tym forum nigdy reklam nie będzie bo to dla rozwoju branży SEO, czy te wszystkie komercyjne reklamy oznaczają upadek branży SEO? skoro już od roku musi chwytać się reklamy.

Nigdy nie pisałem a od lat czytałem forum ale mam wrażenie, że pozycjonerzy przestali na tym forum pisywać.

Panowie pozycjonerzy do głosu! Dlaczego nie chcecie dać motywacji młodym i pokazać, że warto być seowcem bo za to kupuje się mercedesa itp itd :).

Ilu dzis pro pozyjonerów faktycznie jeździ przysłowiowym mercedesem? a może żaden jakna branże to troche wstyd.

Lol, SEO to branża, w której ogranicza Cię tylko wyobraźnia, gdyby poświęcać na nią tyle czasu jak np. kasjer na pełnym etacie miałbym w garażu już kilka Mercedesów i willę nad Bałtykiem :) Jedyne czego potrzeba to cierpliwość i pokora. Nie ma czegoś takiego jak pro-SEOwcy. Jeden może osiągnąć sukces w 3 miesiące, drugi po 5 latach.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności