Skocz do zawartości

Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?

BlackSEO

Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?  

244 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?

• Tak
      112
    • Nie
      77
  2. 2. W jakim stopniu jesteś zadowolony ze swoich zarobków z pozycjonowania/biznesu w Internecie?

• Traktuję je jako dodatkowe kieszonkowe...
      41
    • Jest to niewielki dodatek do mojej podstawowej pensji...
      23
    • Jestem zadowolony.
      94
    • Niedługo za zarobione pieniążki kupię Mercedesa!
      11
    • Nie wiem już na co wydawać pieniądze :-) !
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja osobiście jak byłem w technikum miałem ostre zarobki, 2-3k zł miesięcznie to było coś (najlepsze kompy, komórki, ciuchy, życie jak w madrycie). Powiem szczerze sp**********m biznes :) Przyszły studia i tylko lekko dorabiałem aby pić znośną wódeczkę, a nie spirytus :P Dzięki pokerowi spłaciłem 30% kredytu studenckiego (mam teraz spokój i ciszę na 3 latka), ale w pokera gram hobbystycznie więc nie widzę siebie jako pro pokerzysta :)

Obecnie załapałem się do firmy związanej z pozycjonowaniem na staż, bo chcę mieć jakieś doświadczenie zawodowe bo nigdy na etat nie pracowałem (nowe doświadczenia, a szefostwo jest bardzo w porządku). Zbieram obecnie pomysły na serwisy internetowe i zacznę je wdrażać, bez pośpiechu, myślę że pierwsze pieniądze będą gdzieś za 4-6 miesięcy.

Pozycjonowanie to niesamowicie fajna branża i się w niej odnalazłem, siedzę już w seo przeszło 4 latka :P

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Możliwości są jak na razie ogromne, ograniczać może jedynie lenistwo i ew. wyobraźnia. Jak na mój status społeczny jestem b. zadowolony, osoby o podobnym do mojego statusie oraz wieku na takie pieniądze muszą ostro popracować...

Kasę staram się bardziej odkładać niż przepuszczać z myślą o jakiejś poważniejszej inwestycji kiedyś, nie koniecznie wirtualnej :P

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

@Exe - poker to zło, gdy grałem - też tego nie rozumiałem, ale mimo wszystko, aby wiedzieć kiedy odejść od stolika trzeba na niego poświęcić pół życia i nim się obejrzysz, będziesz bogatym człowieczkiem bez uczuć, o którym wszyscy prędzej czy później zapomną... Trzeba pamiętać, że pieniądze to nie wszystko...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

poker to zło

Eee tam od razu zło ja tam lubię pograć z kolegami i tak kasa za która się kupi żetony potem wygrany przeznacza na jakieś trunki także jest ok:)

A tak na poważnie też grywałem sporo w pokera , blacjacka zawsze można było coś ugrać ale bardziej to lubiłem niż dla samej kasy.

Chodzi o pozwolenie pokerowi zawładnąć samym sobą, nie chodzi o grę przy piwku z kolegami, ale o grę z myślą o zarobku. Jeśli próbowałeś prawdziwej gry w pokera - nie dla zabawy, powinieneś zrozumieć... Dla zabawy wszystko jest dobre :)

Pieniądze to Wszystko

Zmień zdanie nim będzie za późno :P

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

fakt, ale od czego jest głowa?

hmm... trudne pytanie... Od chodzenia ?

Tak bez żartów to SEO traktuję jako hobby, ale mam z tego pieniądze. Nawet swoich klientów. To nic, że 8 miesięcy temu nie wiedziałem co to anchor :P

Duży zysk mam ze stronek niszowych (Remlamy, ClickBank oraz Amazon). Nawet piszę teksty dla jednej osoby z tego forum :) + inne usługi.

SEO tak mnie wciągnęło, że staje się powoli moim głównym źródłem dochodu :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Poker to dla mnie hobby, tak jak wędkarstwo. Gdy mam wolną chwilkę wyskoczę na rybki, a w zimę jest z tym ciężko, więc przysiadam do pokerka :) Fakt, lekko jestem uzależniony od pokerka, ale szczerzę wolę pójść na ryby niż siedzieć przed kompem i grać w niego. Reasumując nie jest ze mną tak źle :)

Co do pieniędzy: pieniądze dają wolność, więc proszę tu nie pie***szyć że pieniądze to nie wszystko. Bez pieniędzy nie pójdę na siłownię, nie pójdę do baru, nie kupię biletu do kina dla dziewczyny, nie pojadę na wakacje itd. itp. Co najważniejsze pieniądze dają satysfakcję, że się jest wolnym człowiekiem, nie zależnym od nikogo i od niczego. Oczywiście jeśli zarabiamy na pewnym pułapie, pieniądze tracą wartość i właśnie dlatego ludzie gadają "pieniądze nie dają szczęścia", jestem innego zdania i mówią to osoby mające pieniądze ....

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

MateuszI jeśli naprawdę tak myślisz to współczuje Ci... owszem bez pieniędzy jest mogiła, ale same pieniądze szczęścia nie dają. Byłbyś szczęśliwy mając miliony na koncie a zero prawdziwych przyjaciół, depresje i inne problemy? Myślę że wówczas oddał byś wszystko co masz aby być szczęśliwym ale w innym wymiarze.

U mnie jest dywersyfikacja ok 40% dochodów z adsense + 50% od klientów za pozycjonowanie + 10% z innej reklamy na stronach, sprzedaży linków etc.

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności