Skocz do zawartości

Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?

BlackSEO

Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?  

244 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy utrzymujesz się tylko z biznesu w Internecie/pozycjonowania?

• Tak
      112
    • Nie
      77
  2. 2. W jakim stopniu jesteś zadowolony ze swoich zarobków z pozycjonowania/biznesu w Internecie?

• Traktuję je jako dodatkowe kieszonkowe...
      41
    • Jest to niewielki dodatek do mojej podstawowej pensji...
      23
    • Jestem zadowolony.
      94
    • Niedługo za zarobione pieniążki kupię Mercedesa!
      11
    • Nie wiem już na co wydawać pieniądze :-) !
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam otworzyć firmę i zastanawiam się, czy poradzę sobie bez doświadczenia zawodowego w branży SEO i porządnego zaplecza. Tyle dobrego, że mam pieniądze na start. Przydałyby mi się ręce do pomocy.

Nie rób tego :)

Fikas... Pisałem wcześniej że pieniądze że dla mnie najważniejsze ale również mam do wszystkiego dystans że nie zostawiam znajomych za sobą... Jak są dwie imprezy w tygodniu to wybieram jedną :) Druga imprezę poświęcam na prace i wydaje mi się to lepsze rozwiązanie.

Kasa jest najważniejsza ale jak utrzymasz dystans to możesz wszystko zachować i utrzymać... Ale również i do przyjaciół trzeba mieć dystans ich też możesz mieć a na drugi dzień nie mieć bo okazuje się że twój przyjaciel sypia z twoją kobietą od roku... Wszystko zależy od osoby jak potrafi go zmienić forsa.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pieniądze : dzisiaj je masz, jutro możesz je stracić - przyjaciół i znajomych ma się na całe życie

nieprawda, niestety łatwiej jest stracić wszystkich przyjaciół niż 6-cyfrową kwotę (jeśli myślisz o kasynie - jest górny limit pojedynczej stawki)

@Lesiu - bzdury piszesz, jeśli zastosujesz się do zasad bankroll management - ryzyko straty wszystkich pieniędzy w kasynie jak i inwestując jest bliskie zera, oczywiście wszystko trzeba robić z głową :) ...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Heh, 5 lat temu zaczynałem od tanie_jedzenie_Tesco :), wypłata była tak niska, że odżywiałem się najtańszym makaronem, ryżem etc. Zawsze zaczynamy od podstaw, chyba że masz rodziców z $.

Z e-biznesu da się żyć, tyle że ciągle musisz inwestować i rozwijać się nie tylko profesjonalnie (seo/tłumaczeniach/etc), no i jako osoba - polecam ReWork, książki Dale Carnegie.

======

Pieniądze : dzisiaj je masz, jutro możesz je stracić - przyjaciół i znajomych ma się na całe życie

nieprawda, niestety łatwiej jest stracić wszystkich przyjaciół niż 6-cyfrową kwotę (jeśli myślisz o kasynie - jest górny limit pojedynczej stawki)

To nie są przyjaciele, tylko znajomi. Nie myl pojęć.

Perevod.pl kiedy się dowiadujesz ze masz przyjaciela ? Ja uważam że w późnym wieku naszego życia kiedy jest z nami na dobre i na złe :) Przyjaciel będzie jeżeli ani Ciebie nie zmieni kasa, kobieta itp i twojego przyjaciela również :) Więc w młodym wieku ciężko o przyjaciela który będzie takim samym jak będziesz miał 40-60lat. Dystans musi być zawsze. Nie mówię o przyjaźni damsko-męskiej bo takiego czegoś nie ma :)

A co do stracenia kasy z 6 cyfr to już na prawdę trzeba być mało odpowiedzialną osobą...

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Perevod.pl kiedy się dowiadujesz ze masz przyjaciela ? Ja uważam że w późnym wieku naszego życia kiedy jest z nami na dobre i na złe :) Przyjaciel będzie jeżeli ani Ciebie nie zmieni kasa, kobieta itp i twojego przyjaciela również :) Więc w młodym wieku ciężko o przyjaciela który będzie takim samym jak będziesz miał 40-60lat. Dystans musi być zawsze. Nie mówię o przyjaźni damsko-męskiej bo takiego czegoś nie ma :)

A co do stracenia kasy z 6 cyfr to już na prawdę trzeba być mało odpowiedzialną osobą...

Mam jednego przyjaciela, "dzieli" nas 400km, 1 granica i poziom życia: on ma amg cl 500 4matic z 2007r, a ja passata b5 z 99 :)

Jesteśmy przyjaciółmi od 20 lat. Dwadzieścia lat to całe życie. Wolałbym stracić 6 znaków, niż tego przyjaciela: kasę zawsze można zarobić, wystarczy używać głowę nie tylko do jedzenia.

Przyjaźń damsko-męska istnieje, do tego też trzeba dorosnąć, ALE

Rozum przychodzi z wiekiem, ale czasem wiek przychodzi sam. :)

Kolejny hobbysta!

Zaczeło sie od firmy kurierskiej, którą założyłem w 2005 roku i trzeba było wbic się w google. Pozniej temat odpuściłem az do kolejnej działalności i kurczę powiem Wam, że mnie tak to wciągneło...

Tez powoli przymierzam się do otwarcia agencji ale niestety oprcz sem mam zupełnie inną firmą (reklama/eventy) i ciężko mi to godzić.

Zaznaczyłem - dodatek do pensji - dzieki seo spokojnie pogrywam na giełdzie:)

Biznes internetowy (oparty w 100% na wyszukiwarkach), to trochę nieprzewidywalny kawałek chleba. Zdaje się, że nie jeden się o tym przekonał. W starych wątkach można się dokopać do informacji ile to ludzie nie zarabiali kiedyś na Adsensach..a dziś nie mają nawet ćwiartki tego.

Tak ostatnio rozważałem pewien polski SWL ile był wart rok temu, a ile dziś.....

Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens.

Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności