Skocz do zawartości

[sprzedam] wyselekcjonowaną listę 300 precli

dervish

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

oddam w dobre ręce wyselekcjonowaną listę precli. Lista powstała po sprawdzeniu około 5 tysięcy precli z rozmaitych list i preclowego wątku PiO z których wybrałem niewiele ponad 300 katalogów.

Lista wykonana w excelu, każdy katalog ma oznaczony site i liczbę backlinków (bazowałem na seoquake, stan na 7-8 grudnia). Każdy katalog sprawdzony pod kątem możliwości rejestracji i aktualności wpisów (większość wpisów z grudnia, niewiele z listopada) co oznacza, że ktoś przy nich "pracuje". Każdy katalog jest publiczny (kilka prywatnych). Myślę, że lista zawiera to co najlepsze z ogólnodostępnych, publicznych precli. Starałem się wybierać te najlepiej podlinkowane, choć są też w miarę nowe katalogi, które dopiero obrastają w linki. W razie pytań - chętnie odpowiem.

Otrzymujesz spis w którym

1 katalog ma PR=5

9 katalogów ma PR=4

33 katalogi mają PR=3

57 katalogów ma PR=2

56 katalogów ma PR=1

118 katalogów ma PR=0

29 katalogów ma n/a

Cena dla użytkowników PiO - 30 zł, płatność na konto lub moneybookers

Wystawiłem tez aukcję

https://allegro.pl/darmowe-pozycjonowanie-9...1362340981.html

(przepraszam za infantylność opisu, ale na alledrogo wszystko trzeba wielkimi literami), na aukcji koszt to 35 złotych.

Pozdrowienia.

Edit.

Parę osób pytało więc informuje, że lista zawiera tylko polskiego precle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności