Skocz do zawartości

Statlink GOLD - jakie doświadczenia/wnioski?

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że istnieje dział na temat SWLi i statlink ma tam swój temat, ale poruszane są w nim głównie sprawy techniczne związane z systemem, dlatego pozwoliłem sobie założyć temat tutaj.

Jakie macie doświadczenia na temat Statlink GOLD ? Skoro to linki side-wide i z tego co kojarzę dobierane tematycznie to chyba nie ma praktycznie szans na wykrycie, że pochodzą z systemu?

Ponadto jestem ciekaw czy faktycznie przyjmowane są tam bardzo dobre strony - czy zdarzyło Wam się znaleźć linki na stronach wątpliwej jakości?

Chętnie poznam Wasze zdanie na ten temat.

Pozdrawiam :)

Nie mam pojęcia gdzie ty wyczytałeś że tam są wartościowe strony ;) Przytłaczająca większość stron jest robiona "pod system", a więc pare artykułów na krzyż i domena przejęta z jakimś PR. Niestety większość stron tam sam dopalałem gotlinkiem żeby chociaż google ten link zauważyło :/

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

GOLD jest dobry ... da sie nawet "przekręcić" domene na filtra :D kwestia na jakie storny się trafi ale można trafic porzadne.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności