Skocz do zawartości

Dopalanie cudzych stron z moimi linkami

Baduu1

Rekomendowane odpowiedzi

jezeli podstrony z pisami laduja w top20 to jest to banalna fraza

musisz sobie sam wykalkulwoac czy wepchniecie kilku stron do top10 da tobie wiekszy ruch czy lepiej te koszty przeznaczyc na dopchniecie strony do np top5 wieksza iloscia wpisow

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Skoro to tak prosta fraza, to radze jedynie pingować wpisy, ew. blastowac jakimś darmowym systemem online.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Frazy trudne srednio 500 do 1000 zł na miesiąc mi pisano za pozycjonowanie

Tyle co wiem to dosyć ważne dla pozycji strony jest umieszczenie linkow na pierwszych stronach interesujacego mnie słowach kluczowego.Same podstrony nie są w top 10 tylko głowne strony ja myślałem nad dopaleniem takiej podstrony z moim wpisem np :

1.programie backlinker gdzie mam w bazie ponad 11tys adresów typu wartosc strony ,dane whois i inne gdzie automatycznie dodaje moją stronę

2. Lub poprzez dodawanie takich wpisów z głównych stron do różnych precli ,czy słabych katalogów czy może lepiej skupić swój czas i dodawać ale podstrony mojej strony ,a może obydwie na raz.

Dodatkowo tworze trafic poprzez te autosurfy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności