Skocz do zawartości

Darmowe 600 stron zaplecza

Baduu1

Rekomendowane odpowiedzi

Coś dla forumowiczów strona www.thelinkjuicer.com fajna stronka chyba trochę droga 1500linkow za 48$ale przez pierwsze 30 dni jest free i można ustawić do 20 precli/stron na dzień tak więc free 600 stron linkujących.

Strony są z kłódką ,i są raporty z wszystkimi stronami które zostały dla nas utworzone.I można podpiąć automatyczne komenty opinie do wordpressa.

aha uważajcie bo jeżeli maks w 30 dniu nie dacie stop ,to wszystkie linki dotychchczasowe będą zerwane,missing(chyba) ale nie jestem pewny bo od nie dawna się anglika uczę ,może ktoś z forumowiczów spenetruje tamtejsze info.

Od zawsze wydaje nam się że jesteśmy europejczykami.Brakuje nam dużo i bliżej Rosji europie niż Polsce ,niestety.

Dopóki Polacy nie zmienią swojej mentalności ten stan rzeczy sie nie zmieni.Zresztą to nie temat na ten dział.

Mógłbym prosić moderatora o przeniesienie do Pogaduszki bo i tak widze odpowiedzi nie uzyskam :)

Niestety tacy z nas europejczycy jak z ruskich amerykanie.I nie miałem na myśli pozycji geograficznej :)

Masz racje Baduu, dopóki nasza mentalność będzie niczym mentalność leniwca spoczywającego w cieniu, nie mającego ochoty samemu do czegoś dojść, to zawsze będziemy z tyłu, nie ważne czy za Europejczykami, Amerykanami czy Rosjanami. Także może podnieś się z cienia, zmień swoją mentalność i weź się do roboty zamiast pisać tak beznadziejne posty.

Pozdrawiam i miłej pracy.

Max Pan no tak dosyć duża głupota ,miałem na myśli raczej interesy .Rosja jaka jest taka jest każdy wie al euim to jakoś nie przeszkadza w prowadzeniu interesów miedzynarodowych to miałem na myśli :)

A co do Rado

nie zrozumiałeś mnie.

Idąc twoim tokiem do nauczyciele powinni wchodzić do klasy i kazać uczniom się tylko uczyć samemu, zamiast im kazać siedzieć godzinami i słuchać,niech się do roboty biorą :) Rado na tym to polega jedno pokolenie przekazuje drugim ,drudzy uczą się czegoś nowego i przekazują więcej informacji nastepnemu pokoleniu .Tak działa świat i tak działa ewolucja :)

a ja nie jestem seo i nigdy nie będe potrzebuje się tylko podstaw nauczyć. A Seo ludzi to ja będę wnajmował dla klientów tak więcej zarobie niż ucząc się tego :)

Ps. a wczoraj pół nocy cztałem forum ,teraz trochę luzu mi się przyda bo ma w głowie tylko linki ,pozycje itp hehe

To chyba Ty mnie nie zrozumiałeś kolego. Ja nawiązuje do tego typu biadolenia na forum:

Proszę podajcie jakieś ,na pewno z jakiś korzystacie jestem pewien tego .

Podzielcie się i nie trzymajcie się polskiego charakteru jesteśmy już europejczykami smile.gif

Poland Poland Poland

I jak Ty poszedłeś moim tokiem myślenia i wpadłeś na taki przykład z uczeniem się i nauczycielami to gratuluje. Chcesz się uczyć to masz na forum pełno wartościowych tematów, z których dowiesz się podstaw a tyle Ci podobno potrzeba. Nie musisz pisać kilku postów jeden pod drugim z prośbą o linki - bo to świadczy o byciu leniwym a nie o chęci nauki.

Pozdrawiam, kończę temat i przeczytaj 5 razy, postaraj się zrozumieć, później ewentualnie odpisz, bo znowu się doszukasz jakiegoś dziwnego toku myślenia, którego nie było.

Bardzo się irytujesz rado easy man :)

I przepraszam ale pół nocy czytałem ,głowa już mnie boli, a pojęcia się mieszają.Lenistwa nie możesz mi zarzucić :)

Aczkolwiek doszłem do wniosku że ciebie nie przekonam do moich racji.

Na szczęście w ciagu kilkunastu lat to się zmieni w Polsce :)

Pozdrawiam i kończymy temat cześć

Panowie co do mentalności polaków i komu do czego bliżej to proszę założyć osobny temat do tego i tam wyrażać swoje opinie.

Proszę przywrócić dyskusję na tor pierwszego postu w temacie.

Następne offtopy będą nagradzane urlopem.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności