Skocz do zawartości

Spis for gdzie można zdobywać linki

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Limey ja jestem amator ,może ze dwa miesiące się tym interesuje seo.

Nie rozumiem pytania tam wszystko pisze ,szukaj z wyrażeniem -wpisujesz forum ,region wybierasz Polska ,kraj data czy wyszukaj z końcówkami .pl czy .com czy edu,sposób szukania w tittle forum wpisać i szukaj wyświetla ładnie fora według krzteri ,do tego jak włączysz seoquake to masz dane tych stron ich pr ,ilosc linkiujących stron i reszta .

Moim zdaniem to bardzo ułatwia i naprawdę dosyć trafnie trafia . Ale to tylko zdanie amatora

Ps.Myślałem że to Notorious B.I.G na foto .mistrz świata :)

Ja osobiście proponuje wyszukiwarkę zaawansowaną w google - to robi cuda do tego sequake i widzimz fora jakie maja pr i ile linkow w google czy w yahoo.

dzięki temu znajdziemy wszystko i najlepsze strony do linkowania moim zdaniem

super metoda :) w sam raz do mojego xrumera: zanim ja znajdę 10 wartościowych adresów, on doda dwa tysiące linków...

a tymczasem właśnie scrapebox zakończył kolejne wyszukiwanie for: 23717... nie wiem, kiedy bym to znalazł Twoją metodą, ale pełen szacun, Kolego :P

dymna.jpg

Limey ja jestem amator ,może ze dwa miesiące się tym interesuje seo.

Nie rozumiem pytania tam wszystko pisze ,szukaj z wyrażeniem -wpisujesz forum ,region wybierasz Polska ,kraj data czy wyszukaj z końcówkami .pl czy .com czy edu,sposób szukania w tittle forum wpisać i szukaj wyświetla ładnie fora według krzteri ,do tego jak włączysz seoquake to masz dane tych stron ich pr ,ilosc linkiujących stron i reszta .

Moim zdaniem to bardzo ułatwia i naprawdę dosyć trafnie trafia . Ale to tylko zdanie amatora

Ps.Myślałem że to Notorious B.I.G na foto .mistrz świata :)

W tym temacie nie chodzi o to jak wyszukiwać takie fora (bo to chyba każdy tu potrafi). Lecz o gotową listę, co by czasu i kasy nie tracić na gotowce :P

Każdy user doda po kilka/kilkanaście adresów i będzie lista jak się patrzy :P

No jak ktos potrzebuje tysiace for do metoda nie trafna ,ale jak ktos potrzebuje wartościowe to nawet się sprawdza chyba.

A co do listy ,cóż jesteśmy w Polsce tu nawet Polacy się ze sobą nie dzielą,a mienie czegoś co inni nie mają jest ryzykowne :)

Ale ten pomysł że duża grupa wrzuciła by chociaż po kilka to mógłby być moim zdaniem dobry pomysł . Bo każda ze stron dużo czasu by ni emusiała poświęcić.no a jeżeli ktoś sam skompletował liste to już mnie nie dziwi że nie chce się całością dzielić.Trzeba cenić swój czas racja

Limey zostaje zaawansowana wyszukiwarka google :)

Możesz też poczytać zagraniczne fora tam wielu ludzi chętnie się dzieli .sam dostałem za darmo do testa backlinkera ot tak a jest płatny.

Wystarczy zagadać wielu polskich seo tak zdobywa informacje.Niestety charakter Polaków nie pozwala na bezpłatne dzielenie się ,cóż :P

problem w tym że nie każde forum i skrypt ma wypuszczanie linków nieby jest ok a nigdy się nie zindeksują lub nofolow.

Dobrze by utworzyć taki przypięty temat z takimi adresami gdzie byśmy je podawali moderowany aby nie było tam gadania. Co wy na to?

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności