Skocz do zawartości

Spis for gdzie można zdobywać linki

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dam Ci tylko cztery wskazówki.

- przemo

- phpBB2

- forums.php

a zawsze myślałem, że potrafię liczyć do czterech :P

Chyba napiszę artykuł na swoim blogu o footprintach

arve: śmiało :), chociaż i tak niektórym nie pomoże:)

dymna.jpg

Moderatorzy też nie są palcem robieni i w tych najlepszych forach , o najwyższym PR coraz trudniej jest przemycić linka, np link w stopce powyżej 30 postów, poza tym czym bardziej zaspamowane forum, tym mniejszą siłę ma link.

Jestem adminem na kilku forach i już mnie męczy użeranie się z takimi co robią kilkanaście profili z tym samym linkiem. Najpierw niech się nauczą obsługiwać rumaki, scrapeboxy, submitery czy inne zabawki a nie marnują czas innym na robienie kolejnych zabezpieczeń, usuwaniu bzdetnych postów itp. typu post po ang. z polskim linkiem i na polskim forum... Ale Co niektórym to się odwdzięczę tym samym. Sam święty nie jestem, bo sam tak robię ale w granicach rozsądku.

Taki spis powinien być dostępny dla userów tego forum tylko od 100 lub 1000 postów. Aby nie było przeginania pały na tych serwisach przez pszczółki niszczące wizerunek pozycjonera z spamerem.

Ja tam nigdy nie blokuje linków jak ktoś pisze i wypowiada się na forum - moja zasada ty dajesz mi treść ja ci linka i jest dobrze. Zagraniczne fora też nie robią świni nagłych zmian - gazeta.pl zrobiła ostatnio świństwo oraz MM mojego miasta. Czyli straciłem ponad 2000 linków dobrych przez ich działania czyli blokada wychodzenia linków - dla G są one nie widoczne i bez cachowania.

Wkurzyłem się nie powiem.

Stąd taki spis od powiedzmy 1000 postów na tym forum widoczny by się przydał - czyli dla rozsądnych ludzi a nie wariatów walących wszystko bez wkładu własnego.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

hehe :) Z polsczyzną pisaną nie mam problemu ,za to z klawiaturą wielkie.

Wiesz jak męczące jest kopiowanie ciągle polskich liter,nie mam takowych na klawiaturze.Na dodatek zamiast z jest y .Ciągle mi się myli.

Przepraszam :)

ps. sam się uczę angielskiego dopiero 3 miechy , hipki mi w szkole francuski dawali ,podpierduchy jedne ,teraz muszę nadganiać.

Wnoszą bo jeden baran z drugim nic więcej poza waleniem linkami na oślep nie potrafi...

Niestety co niektórzy myślą, że wydadzą kilkaset dolarów, wcisną start i następnego dnia mają top3 na kredyty czy inną viagrę. Ktoś tu kiedyś napisał, że najważniejszym softem, bez którego nie uda się wypozycjonować strony na banalnie łatwe frazy jest MÓZG. I trudno się z tym nie zgodzić.

Przecież parę dobrze sformułowanych zapytań do google i macie bazę tysięcy for, na których można mieć linki w sygnaturce. Oczywiście 95 % tych for to jeden wielki SPAM, który nadaje się do podlinkowania marnego zaplecza. Dlatego jeżeli już ktoś poświęci swoją pracę i wyłowi te 5% porządnych for, to nie wstawi ich na forum, bo za miesiąc ta baza nie będzie nic warta.

SYGNATURKA

Heh, od razu przypomniała mi się pewna sytuacja którą dość dobrze zapamiętałem, ponieważ świetnie pokazała mentalność wielu polaków.

Był na tym forum podobny temat do tego, każdy miał dać kilka adresów for z sygnaturą. Może dwie osoby dały jakiś tam adres, reszta lała wodę jak zwykle, aż nagle pojawił się kolo co chce sprzedać własną listę for z sygnaturami follow. Nagle ludzie ruszyli z adresami, zaczęli je jakoś o wiele chętniej rozdawać za friko, to była dla mnie po prostu sytuacja klasyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności