Skocz do zawartości

Jakie reklamy?

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

Tematyka: forum młodzieżowe

01996420733230648762.png

Statystyki z grudnia, do 9 dnia tego miesiąca. Mogę dodać jeszcze jakieś, o ile zdołacie je rozszyfrować, bo ja tak po części tylko wiem.

Jakie reklamy mogę dodać na te forum? Mam już AdTaily, które nie przynosi Mi zbyt wielu zysków. Mam z niego jakąś złotówkę przez trzy tygodnie, ale forum jest nowe.

Mogę podać link do niego?

Ja bym dodał jakaś reklamę kontekstową.

Jeżeli chodzi o zarabianie na e-bookach to jest to jakaś dodatkowa opcja. Program partnerski złote myśli - jak korzystam ze złotych myśli.

Dodatkowo można jeszcze sprzedawać linki. - > https://www.linklift.pl/

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Adsense dodałem. CTR mam duży (czy tam mały), bo 4,31%.

Adtaily, hm. Póki co pustki, chyba usunę, bo 50 zł w reklamach po 12 gr nigdy się nie doczekam.

Linklift w sumie nie dodam bo linki z mojego forum są nic nie warte.

Co do PP Złote Myśli - jeszcze się zastanowię. Zapewne mała sprzedaż będzie, bo nie każdy ma konto w banku czy na PP, żeby zapłacić za książkę.

Adsense dodałem. CTR mam duży (czy tam mały), bo 4,31%.

Adtaily, hm. Póki co pustki, chyba usunę, bo 50 zł w reklamach po 12 gr nigdy się nie doczekam.

Linklift w sumie nie dodam bo linki z mojego forum są nic nie warte.

Co do PP Złote Myśli - jeszcze się zastanowię. Zapewne mała sprzedaż będzie, bo nie każdy ma konto w banku czy na PP, żeby zapłacić za książkę.

A dales reklame po pierwszym poscie w kazdym temacie czy jaka ? W ogole jaki to silnik forum ? ;)

• 2 tygodnie później...

Możecie mi polecić jakieś programy które płacą za same odwiedziny na stronie a nie jak ktoś klika na baner itd?

Zarejestrowałem się na novem przyjęli moją stronkę, teraz wybrałem 3 programy partnerskie i czekam na akceptację.

Tylko muszę przeczytać w regulaminie czy prócz nich mogę mieć jeszcze jakieś inne reklamy z innych źródeł, może że ktoś ma jakieś doświadczenie?

Na razie moim celem by było żeby mieć jakąś reklamę żeby za same wejścia na stronkę płaciła. A główny cel to oczywiście poprawa stronki i rozwój a jak zobaczę o co chodzi i jak to działa z tymi wszystkimi reklamami to może jakiś płatny serwer żebym miał większą pewność że po prostu będzie he he.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności