Skocz do zawartości

Skąd zdobyć klientów na pozycjonowanie?

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem nie chodzi o to ile taka firma będzie miała wejść,tylko czy osobę odpowiedzialną za decyzję o kupnie takiej usługi namówisz na nią to jest klucz. Kwestia dobrego PR-u

Ponawiam pytanie czy jest ktoś zainteresowany nowymi klientami i zarobkiem .czy się boczyć będziecie na mnie? Przecież ja tu nikomu nie chce szkodzić ,a niektórzy chyba tak myślą :)

A nie patrzyłem ,ale widzę są tylko 3 odp ?

Cóż w Polsce od interesu ,pieniędzy jest ważniejszy foch :)

Polacy nigdy nie potrafili odzielać spraw prywatnych od interesów.Dlatego jesteśmy tak mało znaczącym krajem pomimo takiego potencjału .

Może kiedyś się nauczymy tego .I Przepraszam wszystkich szlachciców których uraziłem swoimi wypowiedziami,miałem inny cel w tym .Coż

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu. :)

ps. Czy polscy pozycjonerzy działają też na rynku zewnętrznym ,jakbyście procentowo to ocenili ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności