Skocz do zawartości

Darmowy Hosting na 2 lata .pl

Busters Machine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Poza tym nie mogę się przez FTP połączyć.

Miał ktoś ten problem?

Miałem to samo na starcie. Później, tzn. na drugi bodajże czy trzeci dzień, już się unormowało ;).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

FTP działa mi okropnie...

Kurde, kupiłem tam fajną domenke, a tam tak wszystko muli, że dostaje nerwicy...

Teraz jej nie przeniosę, bo to jest ta promocja. Ładnie...

Doświadczenie mam takie, że nie każdy serwer sprawnie działa ze wszystkimi klientami FTP. Nie miałem nic jeszcze w OVH (myślę jeszcze nad domeną dla darmowego konta), ale jeśli np. korzystasz z Total Commandera to spróbuj się połączyć przez FileZilla'ę itd., być może to coś zmieni.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności