Skocz do zawartości

Nowy katalog firm

dudi64

Rekomendowane odpowiedzi

@dudi64 Wesołych Świąt :D

Jeszcze wczoraj w tym katalogu było ok. 47 wpisów, a wśród nich również był mój wpis z dnia 19.12.2010.

Dziś już ich nie ma i nie ma również mojego wpisu, który zaakceptowałeś, a co gorsze ładnie go podlinkowałem i był już u wujka G w indeksie.

Brak mi słów, po prostu nie mogę pojąć, jak można tak robić ludzi w balona i jeszcze coś pisać na forum o urodzinach i mega promocji lub o kodach Gold. W dodatku po 3 dniach wpisów już nie ma! :)

ŻENADA :D

Nawet, jeśli coś się stało z bazą katalogu albo cyberattack skasował te wpisy, to przynajmniej od kogoś, kto jest na forum i promuje swój katalog, oczekuję, że powiadomi mnie o tym fakcie i napisze coś w rodzaju: "Przepraszam stało się, dodajcie jeszcze raz".

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Co moge powiedziec.W nocy coś walnęło w bazę. Sam niewiem co się stało.Nawet kopia była niepełna.Co mi się udało to uzupełniłem,ale jeszcze próbuję z tym coś powalczyć.Po prostu jeszcze nie zdąrzyłem napisac.Co moge powiedziec. Sam zobacz.Jest 2,30 a ja jeszcze z tym walcze. Własnie z powodu tych 20 kilku wpisów.

Ale rzeczywiście.Skoro jest taka mozliwosć to komu uciekł wpis niech da raz jeszcze z adnotacją że jest to powtórka.

Mea culpa. i mój wstyd.

Ale nie myśl ze pozostawiłem to tak sobie.Proszę o wpis koniecznie z adnotacja.A kto chce niech wrzuci też wpis ( z jakąś adnotacja ) na top-indeksacja.pl i na top-link.pl . To są katalogi które jeszcze do niedawna stały na freeglobes ( jednak pokonał mnie spam ) i czekaja na zamówione skórki ( miały byc do dzisiaj ,ale jak to w okresie przedświątecznym bywa ... ) .Są bardzo przyzwoicie podlinkowane , szczególnie top-indeksacja.pl . Nawet przez tą wpadkę z tamtym przerzuciłem je dzisiaj na serwery w linuxpl .

Gdybym miał jak wysłałbym ci z przeprosinami mała buteleczkę ( tylko nie mów dlaczego małą ) . A tak moge jedynie powiedziec przepraszam.

Pozdrawiam i wesołych świąt.

@dudi64 Wesołych Świąt :D

Jeszcze wczoraj w tym katalogu było ok. 47 wpisów, a wśród nich również był mój wpis z dnia 19.12.2010.

Dziś już ich nie ma i nie ma również mojego wpisu, który zaakceptowałeś, a co gorsze ładnie go podlinkowałem i był już u wujka G w indeksie.

Brak mi słów, po prostu nie mogę pojąć, jak można tak robić ludzi w balona i jeszcze coś pisać na forum o urodzinach i mega promocji lub o kodach Gold. W dodatku po 3 dniach wpisów już nie ma! :)

ŻENADA :D

Nawet, jeśli coś się stało z bazą katalogu albo cyberattack skasował te wpisy, to przynajmniej od kogoś, kto jest na forum i promuje swój katalog, oczekuję, że powiadomi mnie o tym fakcie i napisze coś w rodzaju: "Przepraszam stało się, dodajcie jeszcze raz".

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

uff. Udało mi sie odzyskac prawie wszystkie wpisy.Według mnie brakuje 2 lub 3. Tych których ewentualnie brakuje,proszę o napisanie raz jeszcze z jakąś adnotacją .Pozostałych także przepraszam.

No i w poczuciu dobrze spełnionego obowiazku mogę iśc do stołu i porozdawać prezenty.

Wszystkiego najlepszego i Wesołych Świat dla wszystkich.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności