Skocz do zawartości

Witam serdecznie,

nutellson

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na imię Rafał. Doświadczenie nauczyło mnie, żeby oswoić sobie temat pozycjonowania. Zlecałem różnym ludziom pozycjonowanie moich stron poprzez dodawanie do katalogów, precli, stawiania własnego zaplecza.

W rezultacie otrzymywałem, a raczej nie otrzymywałem raportów, a po kilku niezaakceptowanych wpisach 'pozycjoner' zapadał się pod ziemię.

Stąd postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce i systematycznie staram się wdrażać w tę tematykę. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą przyjdzie mi to łatwo.

Pozdrawiam,

Yourbet24 - Serwis bukmacherski mający na celu przekazanie rzetelnych informacji na tematy związane z tematyką sportową jak i bukmacherską, e-booki bukmacherskie. | Moderowany katalog stron - zapraszam do dodawania stron. | Reklama Puławy

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności