Skocz do zawartości

Opłaca się? Telefon.

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem się opłaca skoro telefon jest prawie nowy ze wszystkimi akcesoriami, ponad to taniej ci wyjdzie gdybyś chciał co miesiąc doładowywać po 30 zł, a wystarczy że raz czy dwa nie doładujesz i już masz kare, jakieś straszenie sądami itp. Lepiej mieć sobie bez żadnych umów doładowujesz kiedy chcesz, na ile cię puszcza,

Choć temat daleki mi ,ale takie rzeczy najlepiej kupować od różnych dilerów na osiedlach.

Po pierwsze to wiadomo, ze takie rzeczy pochodza z kradziezy i sam pozniej prowokujesz, zeby np Ciebie okradli, a po drugie kupujac od takiej osoby popelniasz przestepstwo paserstwa, bo zdajesz sobie sprawe skad ona ma te 'promocje'.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Tego jest się łatwo domyśleć że osoby które sprzedają telefony po śmiesznie niskich cenach nie mogą należeć do super sprzedawców. Oczywiście kupowanie kradzionego sprzętu jest karalne, jednak wielu ludzi po prostu nie stać na dobry sprzęt więc udają się do takich osób.

Carnage owszem masz rację.

Rzeczy nie są z kradzieży a z zastawów dobrowolnych .Nie popełniam przestępstwa :)

Co do paserki masz racje kupujący nakręcają dalszy popyt .Coż państwo oszukuje obywateli ,obywatele państwo .

Taka mentalność.Ja już nie musze kupować z paserki jak kiedyś bo pieniędzy mi nie brakuje. A od panów D kupuje z rozsądku,po co mam dawać zarabiać obcym z po za PL w marketach itp

Kupuje od Polaka, raz że pieniadze takie zostają w rękach Polaka a zaoszczędzone pieniadzę mogę choćby dać bezdomnemu .Mam tu takiego jednego 90 lat i zbiera typ jedzenie ze śmietnika skandal i wkur..... mnie to .

Więc w moim przekonaniu nie dal że nie popełniam przestępstwa to jeszcze odrobinke pomagam Polsce.

Ja to tak widzę.

Kupujesz w marketach szkodzisz polskiej gospodarce to jest logiczne.

Jeżeli pytasz czy warto kupić ten telefon za 50zł, to odpowiedź brzmi tak.

Jeżeli pytasz czy warto kupić po prostu ten telefon, to odpowiedź brzmi nie.

Marna bateria, działa bardzo wolno, lubi się zawiesić no i jest trochę do tyłu jeżeli chodzi o technologię. Dobry telefonik żeby leżał w domu w razie czego, lub do wysyłania smsów w katalogach etc.

No to kit, chyba powiem że jednak go nie biorę.

Telefon miał mi służyć tylko do stuningowania i opchnięcia, chociaż nie wiem, czy znalazłbym kupca.

Obecnie i tak mam Samsunga C3050, a padnie mi on za jakieś 3 miesiące, bo strasznie muli. Pozibieram sobie na nseries, np. Nokię n95. Straszna cegła ale mi się podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności