Skocz do zawartości

Opłaca się? Telefon.

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

Kukis no tak się składa że skończyłem ale na poziomie średnim ,wolałem pracować i poznawać świat i wyszłem na tym lepiej chyba :D

Ekonomistów i pokrewnych jest obecnie za dużo w Europie za to specjalistów od robót fizycznych brakuje .Jednak zauważyłem że w internecie można zarobiać to samo łatwiej szybciej i nie trzeba wstawać o 6 rano :D A tak w ogóle chce na Fiji co najmniej 5 razy do roku jeździć i jeszcze mieć na wygodne życie

I Ekonomicznie doszłem do wniosku że trzeba spróbować w sieci co mi szkodzi to musi być łatwe:)

Chcesz dobry telefon? BlackBerry Storm II.

Faktycznie, ładnie wygląda, ma NORMALNY wyświetlacz dotykowy (a nie coś typu 2,7'), QWERTY ma, no i jest z BlackBerry. Sęk w tym, że nie jestem zainteresowany telefonami biznesowymi..

Wątek już wyczerpałem, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Później będę brał na abonament, to sam spróbuję celnie wybrać telefon dla siebie :D

No dobrze że napisałeś ciężko he większość czytającym pierwsza myśl przyszła pewnie nie uda mu się ,nie uda mu sie ,fu*k off typowe dla nas Polaków :D

Statystyki są jasne trochę więcej niż 50% polskich internautów korzysta w ogóle z internetu ,i to jakiego .Może z 2% ludzi na tym zarabia .Moim zdaniem obecnie możliwości zarobku w Polskim internecie są jak w latach 90 w Polsce .Nie uda się z jednym to zaczne coś innego w końcu zawsze trafia się na zysk ,i tak można całe życie :D

I nie możesz powiedzieć że może mi być ciężko skoro jeszcze tego nie spróbowałem i nie można ocenić efektów no co ty? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności