Skocz do zawartości

fajny tatuaż

Arkaszka

Rekomendowane odpowiedzi

nie gadaj, na pięknym kobiecym ciałku, wygląda super :)

Piękne kobiece ciało najlepiej wygląda bez niczego więc także bez tatoo....

Panowie nie zapominajcie, że niepełnoletni również są na forum ;) A niektóre fotki typowo +18 ;)

Także dawajcie informacje o nich :-)

A po co ich zachęcać tak może nie wejdą;P

A co do tematu to dla mnie tatoo musi mieć przekaz jakiś sens, dla mnie kwiatek czy motylek to bez sensu ja na przykład planuje zrobić sobie tatoo , kod kreskowy ktory więzi człowieka;;) w końcu wszystko jest na sprzedaż kwestia jest tylko ceny

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Po co cytujesz w całości ?

Każdy jest inny, dla jednego będzie to sztuka i coś wspaniałego, drugi powie że to do bani itp. Jak to było ludzie ze świata nie rozumieją jak polacy mogą jeść kiszone ogórki bo niczego gorszego w życiu nie jedli a my nie rozumiemy jak można jeść w Chinach te wszystkie zwierzęta lub co jest przysmakiem pół żywe ryby na talerzu ( w nazwę nie wnikam ). Można milion takich przykładów :)

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności