Skocz do zawartości

Domena oczekuje w kolejce na rejestrację

a4le

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem pewną domenę i była wolna, ale chciałem się jeszcze namyśleć kilka dni i teraz patrze że domena jest zarezerwowana i trwa oczekiwanie w kolejce na rejestrację. Jak długo ten ktoś/firma ma czas na rejestrację? Z tego co sprawdziłem to od 6 grudnia jest zarezerwowana...

w nazwa.pl jest zarezerwowana, a w dns.pl właśnie oczekuje w kolejce na rejestrację, u reszty już zajęta

Firma dropped ją niby zgarnęła tak było napisane na jedenej ze stron do sprawdzania domen. Jedno mnie ciekawi jak oni akurat tę domenę wzięli, domena nie jest aż tak bardzo chwytliwa aby można było dużo kasy zarobić . Dziwne...

Masz ten sam problem co ja miesiąc temu, tak jak pisałem w temacie z opiniami o nazwa.pl/netart. Chyba nikt już nie powinien mieć wątpliwości iż to nie przypadek.

@lukas22333 - zwróć większą uwagę na to co piszesz, to nie była spadająca domena tylko wolna

@cenzura - wiem o czym piszesz, ale to nie było godaddy? (przynajmniej nie bezpośrednio) przez to nie ma teraz już właśnie rezerwacji/testów .com

może któreś z firm maja jakieś statystyki poszukiwanych domen i jak zobaczą że któraś jest dość często szukana i jest wolna zgłąszają to np. takiej dropped? tak sobie teraz pomyślałem ;)

poczekam te 14 dni i zobaczymy.. mam nadzieje jak lukas22333 napisał ze po tych 14 dniach z powrotem wróci do puli bo mam już na nią pomysł i mały plan więc szkoda zeby się zmarnował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności