Skocz do zawartości

[sprzedam] mocne, skuteczne linki pozycjonująco - reklamujące, PR=4 i PR=2, 4- letnia domena

monika1977

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Oferta dotyczy umieszczenia Państwa linków w sygnaturce na dwóch forach, szczegóły poniżej.

Jest to nowa metoda pozycjonowania i skuteczniejsza, gdyż Państwa link dziennie pojawia się w około kilkunastu "Podstronach" a żaden serwis internetowy tyle podstron nie tworzy dziennie

Na 1 forum jestem jednym z użytkowników, który ma dużo postów - mam prawie 9,700. Państwa link umieściłbym w podpisie, także Państwa link będzie wyświetlany w każdym z tych 9,700 postów!

Warto też dodać, że wszystkie moje posty są zindeksowane w Google, także dla wyszukiwarek pana strona będzie atrakcyjniejsza.

Linki są widoczne w źródle każdego postu! Oznacza to, że skutek pozycjonowania jest taki sam jakby Państwa link był umieszczony na 9,700 podstronach jakiegoś serwisu!

FORUM MA PAGE RANK 4 ! Państwa strona na tym dużo skorzysta. Zyska na zwiększonym ruchu na stronie oraz na lepszej pozycji w wielu wyszukiwarkach (Bind, Yahoo, Google, szukaj.wp.pl i inne)

Drugie forum ma Page Rank=2 i też linki widoczne w źródle każdego postu, oraz zindeksowane w Google. Na forum mam prawie 700 postów.

Łącznie Państwa link będzie umieszczony w prawie 10400 postach! Skutek będzie taki sam, jakby Państwa link umieścić na 10400 podstronach jakiegoś serwisu.

Dodatkowo gwarantuję zwiększony kilkukrotnie ruch na Państwa stronie. Inni użytkownicy, którzy kupili u mnie reklamę podczas miesiąca zauważyli kilkuset krotny wzrost wejść ze strony forum.pcformat.pl i forum.ilock.pl w Google Analytics.

UWAGA!!! Jeśli kupią Państwo jednorazowo link na np. 6 miesięcy, otrzymacie 1 miesiąc gratis! Jeśli na 12 miesięcy - 2 miesiące gratis!

Cena: 20 zł/miesiąc. Cena jest stała i się nie zmienia.

Możliwość płatności na PayPal, wystawienia na allegro lub bezpośrednio na konto bankowe ;-)

Wiele osób skorzystało już z mojej oferty i są bardzo zadowolone!

Jestem osobą prywatną i nie wystawiam rachunków. Ewentualnie umowa o dzieło.

kontakt: lvcas@onet.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności