Skocz do zawartości

Porządna Hybryda [PR6]

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

:P Spokojnie wszytko będzie opublikowane - jest systematycznie moderowany.

Przy okazji dziękuję wam za poważne podejście, bo artykuły są rzeczywiście wysokiej jakości.

Prosiłbym tylko o nie linkowanie wpisów swl-ami i innymi metodami masowymi, bo domena jest jeszcze "świeża".

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

W oczekiwaniu jest tylko kilka sztuk, a będą pewne zmiany, dlatego artykuły czekają, wkrótce napiszę co i jak....

P.S.

@Przemeks to nie jest precelek :) - to ma być zarazem portal normalny for people :);) Powstał też nowy dział "Horoskopy" gdzie będą publikowane horoskopy miesięczne dla kobiet.

Jak chcesz bardzo to Ci opublikuję, ale lepiej poczekać. Zaufaj mi, u mnie nic nie ginie...

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

• 4 tygodnie później...

śmiga śmiga ;), dla niecierpliwiących się link.

Wkrótce wyjaśnię wszystko, jak będę miał chwilę żeby się rozpisać. Tak jak powiedziałem u mnie nic nie ginie. ;). Tylko parę zmian konstrukcyjnych wymaga.

Jak ktoś tam czeka na moderację/publikację i sprawa jest pilna to piszcie na pw

Webbest.eu

No więc tak jestem wam winny troszkę wyjaśnień odnośnie całego tego zamieszania.

Otóż serwis funkcjonuje cały czas na nowej domenie, a właściwie nie takiej nowej. Działa ona od prawie 3 miesięcy, została kupiona zaraz po tej pierwotnej, do której prowadził link z pierwszego posta jako zapasowa, poza tym nazwa mogła się mylić więc było przekierowanie.

Serwis został przeniesiony ponieważ pierwotna domena złapała jakieś dziwne filtry - najprawdopodobniej za dużo linków w krótkim czasie na świeżutką domenę, może nie chodzi o stricte ilość, ale dość dużo powera przyszło, do tego przypuszczam pomogli też niektórzy bardzo intensywnie linkując swoje publikacje ;). Przesadziliśmy trochę :). Po napisaniu do Google filtr został zdjęty, jednak po pewnym czasie znowu wrócił, więc stwierdziłem, że nie ma to sensu, a tak jak pisałem to nie ma być żaden precel zapleczowy, stąd te zmiany.

Obecnie serwis działa, wszystkie publikacje są zaindeksowane na nowej domenie, powoli przenosimy linki. Z pierwotnej domeny będzie wkrótce przekierowanie, które będzie utrzymywane co najmniej do czasu jak większość linków nie zostanie zmieniona na nowy adres.

Mam nadzieję, że ta sytuacja was nie zrazi, a wręcz przeciwnie przekona was, że traktuję waszą pracę i wasze publikacje poważnie i doceniam ich wysoki poziom merytoryczny, za co równocześnie dziękuję ;)

Można normalnie korzystać - logować się i rejestrować poprzez wp-login.php

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności