Skocz do zawartości

Katalog Stron Y6

www.y6.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pewien czas temu informowałem o swoim Katalogu Stron Y6, dodaliście swoje strony (za co dziękuję), katalog otrzymał PR4 przy ostatnim updajcie :D

Niestety z winy firmy hostingowej utraciłem całą bazę :rotfl:

Proszę zatem o ponowne dodanie swoich stron. Katalog jest moderowany, ale w dobrym tempie :) Powinniśmy szybko nadrobić straty.

W razie potrzeby założenia nowej kategorii proszę o rozwagę, staram się utrzymać jaką taką jakość katalogu i kategorie zdublowane, błędne bądź bezsensowne usuwam bez zastanowienia razem z dodanymi w nich wpisami.

Proszę zatem o ponowne dodanie swoich stron. Katalog jest moderowany, ale w dobrym tempie :D Powinniśmy szybko nadrobić straty.

98568[/snapback]

poprzednio czekałem około tygodnia na zatwierdzenie.. :rotfl:

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Bez zastanowienia? Myślałem, że moderator najpierw myśli potem robi?  :rotfl:

Najpierw myśli, a potem wywala bez zastanowienia :P

Czyli najpierw maila do moderatora, czy kategoria, którą wybraliśmy podoba się również modowi ? :D

98595[/snapback]

Nie trzeba pisać, wystarczy się zastanowić :)

poprzednio czekałem około tygodnia na zatwierdzenie..

No cóż, to i tak nie jest jeszcze aż tak źle :lol:

Ja zaryzykowałem dodanie jednej kategorii i jeden wpis i jest tak:

Kategoria jest, 4 rekalmy google są, wpisu niema, a minęło już dwie godziny

Bez obaw, na wpis też przyjdzie czas ;) Chcecie mnie zajeździć ? Dostałem 50 wpisów w ciągu 2 godzin ;)

No cóż, to i tak nie jest jeszcze aż tak źle :D

Hmm, jak by było dłużej to terminy nie puszczają :lol:

Bez obaw, na wpis też przyjdzie czas :) Chcecie mnie zajeździć ? Dostałem 50 wpisów w ciągu 2 godzin :P

Nie zajeździć, a zajechać. Ale trochę się dziwię, mi wystarcza raz na tydzień zawładnąć do niemoderowanego katalogu i posprzątać i jest OK. A Ty teraz będziesz miał niezłe "wypociny" zanim dobijesz do 1000 wpisów, później się uspokaja i wpada po kilkanaście dziennie, a teraz hmm kilkaset.. :rotfl:

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Oczekuję na wpis około 2 tygodnie, i pewnie jeszcze nie ma potwierdzenia dodania strony, wiec wchodzić codziennie i sprawdzać czy wpis się pojawił czy też nie... a przecież akceptacja wymaga 10 minut dziennie. Więc proszę nie każ nam czekać. A katalog ładny, więc szkoda by go było.

OT. Coraz więcej pojawia się katalogów "opuszczonych", więc jak ktos zamierza robić nowy katalog, niech weźnie poprawkę, że temu trzeba poświecić trochę czasu.

EDIT: Ostatni akceptacja: 2005-10-24 15:26:48

Pozdrawiam,

Mar.

Brakuje mi wyszukiwarki, żeby sprawdzić czy w katalogu jest już dodany przeze mnie wpis a przez moderatora zaakceptowany.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Oczekuję na wpis około 2 tygodnie, i pewnie jeszcze nie ma potwierdzenia dodania strony, wiec wchodzić codziennie i sprawdzać czy wpis się pojawił czy też nie... a przecież akceptacja wymaga 10 minut dziennie. Więc proszę nie każ nam czekać. A katalog ładny, więc szkoda by go było.

OT. Coraz więcej pojawia się katalogów "opuszczonych", więc jak ktos zamierza robić nowy katalog, niech weźnie poprawkę, że temu trzeba poświecić trochę czasu.

EDIT: Ostatni akceptacja: 2005-10-24 15:26:48

Pozdrawiam,

Mar.

100115[/snapback]

Racja ... brak czasu na moderacje... to zostawmy spam katalog bez moderacji. Jezeli traktuje sie w miare powaznie swoja prace to moderowanie nie powinno byc problemem. Strone zobaczyc sprawdzic czy jest w dobrej kategorii i tyle to nie jest chyba zbyt trudne zadanie. No i zawsze mozna zlecic komus moderowanie katalogu.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Wyszukiwarka będzie wkrótce, tylko czekam aż z Google znikną stare wyniki (z tej bazy którą straciłem).

Strony są akceptowane w miarę na bieżąco, ale gdy tu ostatnio napisałem dodaliście ok. 300 stron (za co dziękuję) więc przetrawienie tego trochę musiało potrwać ;-)

Tak czy inaczej przepraszam niecierpliwych.

(.. )musiało potrwać ;-)

Tak czy inaczej przepraszam niecierpliwych.

100417[/snapback]

Piszesz, że musiało, ale moich stronek nadal nie ma :)

Pozdrawiam,

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności