Skocz do zawartości

Jak się pisze precle

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

:D O kurde rozwalił mnie tekst:

Tuż po zakupie (trzy miesiące temu) został wymieniony olej w silniku i jakieś inne eksploracyjne detale, gdzieś nawet miałem na to rachunek, jak komuś bardzo będzie zależeć to spróbuje znaleźć, ale trzymanie papierologii dotyczącej mojego bolidu nigdy nie było moim priorytetem

nie mogę, już dawno się tak nie uśmiałem ;):P:lol2:

Rewelacyjne teksty, obydwa - najszczersze gratulacje :lol:

...nie mogę :):lol2:

Apropo samochodów ;) stara bardzo stara aukcja allegro ~2002 rok, treść :

Ford Capri Rok 1993 (squadak) (wielokrotny)

Silnik 2.0 105KM (w papierach 1.3) ale rzaden policjant ani inspektor ani rzeczoznawca sie nie kapnie, silniki sa identyko

Kolor Granatowy perlowy, a moze ciemnozielony, a moze bordowy, sam nie wiem to zalezy z ktorej strony sie patrzy na pewno przewaga granatowego

Czy sa slady korozji ... hm ... sa jeszcze zdrowe miejsca, zaskocze was: podloga i progi

Skzynia biegow 4, biegi ciezko wchodzily i zgrzytalo podczas wrzucania ale jezdzilem dalej dopuki chrupnelo i zostalem na srodku skrzyzowania z drazkiem w reku (ale obciach, jechalem z laską)

Akumulator mi ukradli

Tlumik byl skorodowany i odpadl mi gdzies tydzien przed wypadkiem ze skrzynia, dodam nieorginalny od wartburga, pasuje jak znalazl (moge dospawac koncowke z napisem Remus - lekko skorodowana ale zawsze to Remus)

Instalacja gazowa: bylem w servisie i za nowa chcieli 1300 z montarzem, wiec kilka dni majsterkowania i sam zrobilem z bojlera, starej butli po Co2, przewodow spawalniczych i czesci z kuchenki, brak atestu i nie wpisana do dowodu, ktoregos dnia uchylilem bagaznik i pochwalilem sie sasiadowi co zmajstrowalem, nastepnego dnia obudzila mnie policja i brygada saperska, ewakuowali caly budynek i zabrali samochod na lawecie, samochod oddali po wymontowaniu mojej instalacji, zaplacilem taki mandat ze akurat starczyloby na nawa instalke, Jak ktos chce to moge mu ja z powrotem zainstalowac, mnie to obojetne.

Szyberdach: jest, troche cieknie, ale minimalnie, 3 reczniki zostawione na siedzeniach starcza

Opony... hm... bierznik .. hm.. nazwijmy to tak rasowe slicki

Zderzaki: cynkowskie od poloneza caro (rozpoznali je w 3 warsztatach - orginalne)

Najwazniejsze pytanie co trzeba zrobic: .. hm.. niewiele.. tylko blachy, lakier, skrzynia, silnik, opony, hamulce, zawieszenie i tapicerka.

Tapicerka: ... hm... bardzo ladna dopuki nie wymontowalem swoich 10 glosnikow w drzwiach bocznych teraz sa dziury ale minimalne, moge je zamontowac z powrotem

Tylna polka: ... nie ma, wozilem tam 4 wzmacniacze Kenwooda i 2 subwoofery po 38cm srednicy, ale sprzedalem koledze do BMki bo od basow szpachla mi sie wykruszala z blotnikow

Pedaly aluminiowe (znaczy nakladki)

Pod lusterkiem wisi plyta CD Popcorn Hits 2000 (podobno zmniejsz to odczyt na radarach) - w razie czego mozna se wrzucic do sprzetu, niech pocyka (Aqua, Stachurski te sprawy)

UWAGA kierownica UWAGA RS, sportowa, tuningowana, nie do kupienia, rarytas

Nalepka na tylnej szybie: SONY the art of entertainment

Nalepka na przedniej szybie: FORD MOTORSPORT

Nalepka w komorze silnika: KN i Sparco

Wycieraczki nie dzialaja (silniczek trafiony)

Z tylu byly dwie anteny 1,5 metra zamontowane nad tylnymi swiatlami, ale nigdy nie mialem CB wiec odkrecilem

Instalka ma niezly bajer - mozna odpalic bez kluczyka - sam zrobilem, bo po kielichu czesto gubilem kluczyk na dyskotece (jest tez ukryty wylacznik ha ha ha)

Chcialem zamowic chromowane nakladki na blotniki ale nie bede robil wsi - widzialem takie u taksiazy

Na koniec was zaskocze: wazny przeglad i OC do listopada

Ile przejedzie, spokojnie zrobi jeszcze 100tys (na pace innego samochodu), chyba ze maly remoncik ale nie powinien byc wiekszy jak 300zl

W obrebie 10km dopchne na wlasny koszt (a co mi tam)

Sprzedaje bo sie kurzy ale z bolem, bo sie przywiazalem do tego samochodu, tyle dyskotek objechalem ...

Aukcje zaczynamy od zlotowki

W razie czego pytac Miśka

Tak na boku powiem że większość samochodów sprowadzanych z Niemiec ma właśnie przebajerowany przebieg był nawet kiedyś o tym artykuł co wypowiadali się handlarze że to jest pierwsza rzecz którą robią przy samochodzie po sprowadzeniu. i zawsze od babci i dziadka.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

mój pierwszy samochód

O kurcze to nieźle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności