Skocz do zawartości

kurs WordPress i Joomla w Rzeczpospolitej

wonap

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie warezowanie rzeczy, która kosztuje pewnie poniżej 10 zł i potencjalnie ma stanowić źródło wymiernej korzyści to już przegięcie...

Też tak kiedyś myślałem, do czasu aż chciałem kupić kiedyś gazetę z jakimś kursem, o 7 rano obszedłem chyba 8 kiosków, przeszedłem parę kilometrów i nigdzie nie było już ani sztuki. W końcu znalazłem co chciałem na wspomnianym tu portalu "elitarnym". Sam kurs był reklamowany w radiu jeszcze do końca dnia. Czy więc namawiam do warezowania rzeczy po 9 zł ? Absolutnie nie, ale stanowczo namawiam wydawców do lepszego kontrolowania nakładu, chyba na podstawie doświadczeń z poprzednich akcji można przewidzieć realny potrzebny nakład, chyba ze chodzi tu tylko o reklamę gazety a nie o sprzedaż większej ilości dodatków.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tą dystrybucją nie zawsze jest tak łatwo ale nie jedynie z winy wydawcy. Zazwyczaj daje on gazety firmie kolporter i innym tego typu i to one odpowiadają za dostarczenie ich do punktów sprzedaży, a nie wydawca. Również jeżeli chodzi o niezależne kioski etc to sam właściciel mówi ile chce egzemplarzy różnych gazet.

Więc jest to problem złożony;].

Gonzo23 - inną rzeczą dla mnie jest, kiedy masz chęci, a nie masz możliwości i poprosisz np. o pomoc znajomego aby Ci udostępnił wgląd do takiego kursu. Inną, kiedy jakieś cwaniaki obligatoryjnie wrzucają publicznie w warez wszystko co im wpadnie w łapy.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

warezy złe, ble, ale ja na przykład dowiedziałem się o tym dzisiaj, i nie mam dostępu do wczorajszej Rzepy. A chętnie bym przeglądnął kursik.

EDIT: Dzięki za pomoc;)

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

No ja też zdobyłem oryginał ;) Przejrzałem i powiem, że to jest na pewno dobra lektura dla nowicjuszy. No i swoją drogą plus za prowadzącego. Całkiem fajnie zrobiony tuto-rial.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności