Skocz do zawartości

praca magisterska

dziobek

Rekomendowane odpowiedzi

cześć ! szczerze mówiąc można by się przyczepić do każdego podpunktu, jakoś się to wszystko kupy nie trzyma . Temat też jest źle skonstruowany. Może zaczne od końca: Jeśli piszesz o SEM skup się na etycznych, zgodnych z wytycznymi wyszukiwarki sposobach zwiększania ruchu na stronie. Budowa zaplecza nie za bardzo tu pasuje (bo jeśli piszesz o SEM to nie zawsze jest to etyczne, natomiast jeśli piszesz o zapleczu jako generatorze ruchu na promowanej stronie to niestety gryzie się to z tematem [przypomnę temat: chodzi o ruch z wyszukiwarek]), dobór fraz to proces optymalizacyjny (nie wiem dlaczego go wyszczególniłeś?). Jesli piszesz o optymalizacji to dlaczego nie piszesz nic o kontencie czy o link buildingu?

sam temat już wcześniej inni trochę skrytykowali więc nie będę ci dokładać. poszukaj sobie czegoś bardziej ogólnego - pisz o zwiększaniu ruchu na stronie jako takim a nie tylko z wyszukiwarki. no i przydałoby się jakieś narzędzie wspomagające jak również inni zauważyli.

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Nie wiem jak u Ciebie na uczelni, ale u mnie na politechnice w pracy musi być część badawcza i część inżynierska. Jeśli to praca magisterska to z pewnością musi być część badawcza. W mojej pracy częścią badawczą jest np. "badania metod optymalizacji baz danych w serwisie społecznościowym", a inżynierską "stworzenie serwisu społecznościowego i wykonanie środowiska eksperymentowego".

Najlepiej zapytaj swojego promotora o to co ma być zawarte w pracy. Oni też są kontrolowani, czy prace są odpowiedniej jakości, wiec z pewnością Ci podpowie :P

Dla Ciebie częścią badawczą mogłoby być przeprowadzenie testów seo np: wpływ blastowania, porównanie szybkości indeksacji różnymi metodami itp. Miałbyś aspekt badawczy i poszerzoną wiedzę seo, swoimi własnymi badaniami, a nie tym co seo teoretycy napiszą na forum !!! Powodzenia

Na szczęście ja już po ;), ale na mojej byłej uczelni też tak było - praca badawcza + praca inżynierska. Czyli teoria, jakaś analiza + aplikaja. :)

Spoko, po to tu napisałem by usłyszeć słowa krytyki.

Praca z założenia nie miała być samą teorią, planowałem przeprowadzić testy. Choć faktycznie jakis przydatny programik może i wymyśle.

PS.

Nie jestem na studiach jednolitych, inż. już mam dawno zdaną.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności