Skocz do zawartości

Nowy katalog

agba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakiś czas temu postanowiłem założyć katalog.

Jednak nie jestem w pełni zadowolony z ruchu na stronie oraz ilości wpisów.

Tak więc proszę wszystkich forumowiczów o opinię na jego temat lub drobne porady "jak zrobić żeby było dobrze"/

Wszystkich chętnych zapraszam na stronę www.agba.com.pl

Po pierwsze, jakiego ty ruchu oczekujesz po katalogu stron? Po drugie, wpisów nie będzie, bo katalog jest wartościowy. Porady? Katalog jest bardzo chaotyczny i nieintuicyjny - zmienić to należy jak najprędzej. Poza tym nie liczyłem linków wychodzących, ale jest ich stanowczo za dużo. Po trzecie, jeżeli nie jesteś zadowolony z ruchu / popularności, może zacznij zwiększać jego moc? Jeżeli nie wiesz, w jaki sposób, to to forum na pewno pomoże. Wystarczy czytać.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Joomla + Sobi tak wygląda, w stopce link art-bis.pl - nie działa, ogólnie lepiej jak by kopiłeś licencje na SEOkatalog.Na razie niema co oceniać, a dodawać tez bo formularz Sobi ma tragiczny.\

16 wychodzących z głównej :)

Dziękuję za szybkie odpowiedzi/

Na początku zapomniałem wspomnieć że jestem amatorem i nie kumam nie których zwrotów :)

Poruszając kwestię ruchu na stronie miałem na myśli że są takie dni że jest kilka kliknięć i niestety są takie z 0 w rubryce odwiedziny.

Jeżeli chodzi o wygląd to też nie do końca mi się podoba ale nie chcę aby ten katalog wyglądał tak samo jak większość już istniejących. Grafiki nie chce kupować wolę zadziałać coś sam (jak wymyślę coś ciekawego)

I jeszcze jedno pytanko. Dlaczego Jooml+Sobi=Tragedia???

dla tego że to kit:)

Grafikę lepiej kupić u specjalisty bo w tedy to to będzie fajnie wygladało.

Dla tego skryptu bym nie kupował grafiki ani bym katalogu na tym skrypcie nie linkował.

Po prostu musisz zmienić skrypt by katalog się liczył:)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności