Skocz do zawartości

Blog muzyczny

SoulMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam wam mojego bloga na którym publikuje pliki z muzyką klubową. Jestem otwarty na sugestie, nie bójcie się krytyki chciałbym aby zerknął ktoś świeżym okiem na ten projekt. Jak strona bardziej się rozwinie mam zamiar wstawić tam jakieś reklamy przynajmniej aby się zwróciło za serwer i domenę czyli łącznie 35zł :)ClubbersMusic.pl

fault code p0171

A jak nie to yei.pl kody dtc

Mówisz, żeby się nie bać ? :) Heh to tak:

* okiem projektanta stron internetowych powiem Ci, że taka szata graficzna była czymś 'super' w latach 90s

* nazwa strony i slogan niepotrzebnie ma zniekształcone litery, całkiem przyjemnie byłoby gdyby logo było mniejsze i do tego obok adekwatnie nazwa strony, a w miejscu gdzie masz teraz litery wrzuciłbym jakąś fotkę obrazującą tę muzykę, coś a'la DJ np ;)

* nawrzucałeś tych facebook'ów jak nie wiem, jeden nie wystarczy ? ;)

Yourbet24 - Serwis bukmacherski mający na celu przekazanie rzetelnych informacji na tematy związane z tematyką sportową jak i bukmacherską, e-booki bukmacherskie. | Moderowany katalog stron - zapraszam do dodawania stron. | Reklama Puławy

Co do tej templatki na samej górze loga i napisów można się przyczepić ponieważ stworzyłem to w PhotoShopie po 5 minutowym zapoznaniu się z programem nigdy wcześniej nie miałem okazji bawić się tym narzędziem, już zleciłem dla koleżanki pseudo grafik ma mi coś tam fajnego zrobić.

Skórka możne i przestarzała ale prosta i intuicyjna, osobiście jak widzę te różnokolorowe strony na których w każdym miejscu coś się rusza to mnie głowa boli.

Przyciski To lobie generuje wtyczka wiec nie ma problemu ze zmniejszeniem ich ilości ale po co, rozwój Facebooka w Polsce nabiera tempa wiec każda dodatkowa reklama się przyda.

fault code p0171

A jak nie to yei.pl kody dtc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności