Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w byłych krajach komunistycznych

Maenal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie

Jak oceniacie potencjał pozycjonowania w takich krajach jak np. Rumunia? Czy to się opłaca zarówno klientowi jak i pozycjonerowi?

Ciekawi mnie również jaki procent udziału w rynku ma w Rumunii Google. Czytałam gdzieś, że prawie tak duży jak u nas.

Macie jakieś doświadczenie z tym rynkiem?

Pozdrawiam

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

każdy taki kraj to inna bajka, nikt tobie nie da gotowych rozwiązań.Nie wiem jak Rumunia ale Ukraina,Białoruś i Rosja to dość prężnie rozwijający się rynek internetowy, ale nie znając realia, jeżyka , nie mając narzędzi i zaplecza nic nie zdziałasz z Warszawy czy Krakowa.

każdy taki kraj to inna bajka, nikt tobie nie da gotowych rozwiązań.Nie wiem jak Rumunia ale Ukraina,Białoruś i Rosja to dość prężnie rozwijający się rynek internetowy, ale nie znając realia, jeżyka , nie mając narzędzi i zaplecza nic nie zdziałasz z Warszawy czy Krakowa.

Ja nie oczekuję gotowych rozwiązań- nie pytałam o to tylko o ocenę potencjału rynku SEO w Rumunii

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Każdy rynek, w którym jest klient ma potencjał, a wbrew temu, co się mówi Rumunia i Bułgaria są zaawansowane technologicznie; Rumunia jest nawet bardziej usieciowiona niż Polska

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności