Skocz do zawartości

Linki z flasha

AquosStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem, ale nic na ten temat nie znalazłem, więc piszę.

Jak taki linki działa, jak powinien wyglądać, jakie powinien mieć parametry?

Może ktoś ma jakieś doświadczenia którymi chce się podzielić, będę wdzięczny.

pozycjonowanie stron www dla mnie to pasja a nie biznes ;)

No to wszystko jasne, znajomy ma stronę zrobioną we flashu, jest dość obszerna i sporo linków, więc przydadzą się żeby zwiększyć ruch.

Dzięki za informacje

pozycjonowanie stron www dla mnie to pasja a nie biznes ;)

Jeżeli flash bedzie pobierał treści z zewnetrzych plików: jakis tekst lub np menu to jest duża szansa że google zaideksuje te zewnetrzne pliki.

Nie wiem jak to robi. Linki do tych zewnetrzych plików są umieszczone tylko we flashu, ale google potrafi to czasem znaleźć.

.

Z tego co zaobserwowałem, to jednak google czasami widzi linki we flashu. Opiekowałem się kiedyś stroną, gdzie do pewnych podstron prowadziły wyłącznie linki we flashu i podstrony te były zaindeksowane... Nie wiem czy tak jest w każdym przypadku, ale nie jest tak, że google totalnie olewa flashe.

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności