Skocz do zawartości

Katalog na tym samym serwerze co strona

wendaboj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

posiadam stronę serwer + domenę wykupioną w home. Czy jeżeli na tym serwerze założe nowy folder i umieszcze tam katalog stron (dodam do niego nową domenę i zrobie przekierowanie) to może mi to jakoś negatywnie wpłynąć na moją stronę ? Obie rzeczy będą na tym samym ip.

adres strony - strona.pl

katalogu - strona.pl/katalog

Jeżeli postawisz tam fajny, tematyczny katalog, to jeszcze lepiej :P, jak powiązany z witryną to cudnie, jak qlweb to daruj :D.

Ogólnie, jeżeli będziesz linkował ten katalog, same linki wzmocnią domenę, więc raczej in plus.

EDIT: a, niedoczytałem z przekierowaniem. Ale osłabiać nie powinno moim zdaniem.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

[...] jak qlweb to daruj :D.

A dlaczego niby? Nie ważne na czym, ważne jak. Jak ma umiejętności lub trochę grosza na na opłacenie kogoś z umiejętnościami...

Dobry qlweb nie jest zły :P

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

'Splif' chodziło tobie o te przed 4- 5 lat, teraz te co dotrzwali, maja się całkiem niezłe, wystarczę zobaczyć te z bazy OmniAdd.Masz zupełnie przestarzale informacje, obecnie najwięcej spamów stoi na EasyDir i webmini, a Qlweby nie są gorsze

Splif - sugerowałeś "fajny, tematyczny katalog". Na qlwebie jak najbardziej się uda, jeśli się go rzeczywiście zrobi fajny. A jeżeli się postawi śmiecia na indexu, to i tak zostanie śmieciem.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Styx - napisałeś "sugerowałeś", a ja napisałem nie sugerowałem. :P

Nie mam starych danych, tylko dla mnie qlweby nie są atrakcyjnymi katalogami, wpływającymi na wzrost zaufania dla strony. Jak ql'e są takie fajne, to czemu stawiacie Seoki :D

Nie czepiajcie się słówek, tylko radźcie, bo się offtop robi. :P

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Radzimy właśnie przecież :D Imho i tak lepiej postawić tam jakiegoś sensownego i wartościowego dla userów tematycznego bloga zamiast katalogu. Dobrze polinkować z głównym serwisem i patrzeć na wzrost ruchu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności