Skocz do zawartości

czy przekierowanie 301 przenosi również moc domeny ?

cxee

Rekomendowane odpowiedzi

ja sprawdzałem to, daje tylko częściową moc
tzn. dla mnie informacją jest to co mówi i uważa @Zgred w temacie mocy, a pisał o tym wyżej..

Pytanie tylko czy Google mimo przekazywania mocy jakoś oddziela linkowanie domeny przekierowanej przez 301 czy jednak trzeba uważać z "mocą" :D ?

to ja się podepnę pod pytanie -

czy większą "moc" daje takie przekierowanie czy po prostu jeden link wychodzący dla nowego serwisu.

z założenia przy mojej wiedzy mógłbym osiągnąć max 49 % mocy przekierowania z tego co pisze zgred :)

Więc nie wiem czy lepszym wyjściem nie jest trzymanie na starej stronie jednego linka wychodzącego kierującego do nowej?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

to ja się podepnę pod pytanie -

czy większą "moc" daje takie przekierowanie czy po prostu jeden link wychodzący dla nowego serwisu.

z założenia przy mojej wiedzy mógłbym osiągnąć max 49 % mocy przekierowania z tego co pisze zgred :)

Więc nie wiem czy lepszym wyjściem nie jest trzymanie na starej stronie jednego linka wychodzącego kierującego do nowej?

ale to jest inne pytanie :)

Z tego co czytałem na PiO należy potrzymać takiego linka-zaplecze, niech dojrzeje, urośnie, zdobędzie jakość a potem 301.

Wracając do mojego pytania, jak to jest? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności