Skocz do zawartości

nierzetelny partner

Frottka

Rekomendowane odpowiedzi

>przeciez place kazdemu wiec co mnie oskarza ze wyslalem jej pieniadze 2-3 dni pozniej

>chociaz mialem prawo nei wyslac pieniedzy za to ze mnie ponizalas i obrazalas.

>próba zmiany stawki po wykonaniu zlecenia na 90 gr

>w tym tygodniu dopiero doprosiłam się jakimś sposobem o zapłatę za teksty mu wysłane (potrzebował ich kontynuacji i tylko dlatego zapłacił za pierwszą część), wcześniej oczywiście zbywanie, brak kontaktu

>poprostu moglo mnie nie byc albo zobaczylem ze kopiowane i nie odpisywalem bo nie bylo sensu znow kolejnej osobie pisac ze kopiowane teksty albo sie nie podobaly

Loool... zapłaciłem 3 dni po terminie, próbowałem zmienić stawkę po wykonaniu zlecenia ale to ze mną wszystko jest OK bo UWAGA obraziłem się na wykonawcę więc miałem prawo nie wysłać kasy :) A próba zmiany stawki z 1PLN na 90 groszy po wykonaniu to już w ogóle żenada :)

A o tym, że się teksty nie podobały czy były kopiowane nie będę pisał - nie ma sensu marnować 2 minut. Niech ludzie wysyłają teksty i się zastanawiają o co chodzi... bo ja nie mam czasu.

Jak się coś zamawia to się płaci w terminie a nie 2,3 dni albo pół roku od otrzymania tekstów. Z resztą co za problem - tekst skopiowany - posyłasz link do tekstu źródłowego i nie płacisz a nie się nie odzywasz.

Esiu serio skończ to co masz skończyć i nie kompromituj się więcej w tym topicu. Po ostatnich postach nie wiem, czy to gimnazjum czy podstawówka... ale lepiej by było gdyby zamiast pisać tu bzdury napisałbyś swoim writerom na czym stoją po wykonaniu zlecenia :) Płacę w terminie / nie płacę bo teksty dobre / skopiowane / z automatu. To taki szablon którego można użyć. Wiesz to dużo lepsze niż gadanie o tym, że ktoś zrobił gównianą robotę a potem zapłata za to co wykonał kiedy potrzebujesz od niego więcej tekstów :)

Jakiekolwiek opóźnienia w płatnosci rozumiem ale nie o to jest sprawa

Nie powinnaś "rozumieć", bo potem tacy "biznesmeni" płacą jak chcą i myślą, że jeszcze komuś "przysługę" zrobili. To, że ktoś dla kogo pracujesz za pół darmo nie ma pieniędzy to nie jest twój problem ;) Tym bardziej powinien od razu płacić bo to śmieszne kwoty.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kiedy chcialem zmianiac stawki nic nie zmianialem , zaplacilem tyle i mialem zalpacic, to ze napisalem ze 90 gr to sie pomylilem bo mam podobnie podpisana inna dziewczyne co pisze po 90 gr, wiec nie widze tu problemu bo zaplacilem cala kwote jaka mialem zaplacic , a po drugie ze kasa poszla 3 dni pozniej czy 2 to jaka roznica jak to byl weekend? kase i tak by dostala w poniedzialek, pomysl troche, czy bym wyslal w sobote czy niedziele to i tak kasa byla by w pon,

A no tak, teraz (serio) gadasz z sensem. To nie dało się od razu napisać (że wysyłałeś kasę w piątek, etc.). Wypisujesz takie bzdury (że ludzie mają szczęście dostawać pieniądze bo się na nich obraziłeś, że nie piszesz do zleceniobiorców kiedy się teksty nie podobają bo szkoda czasu, etc.)... a potem się dziwisz, że masz takie problemy z komunikacją.

Oczywiscie chce wyjasnić, że za teksty w czerwca nie zapłacił do dzisiaj i nie ma u niego żadnego tematu odnosnie tych z czerwca, po prostu nie odpowiada na te argumenty, a chodzi o 100 zł.

zaplacil za część z tych, na ktore umowilismy sie teraz, w grudniu -wyslalam i przestal sie swoim zwyczajem odzywac, reagowac na pytania, a pojawial sie na mailu i gg. odezwal sie dopiero z prośbą o jeszcze więcej tekstów.

To że w ogóle natknęłam sie na niego drugi raz okazalo sie po tym jak juz napisalam teksty więc wyslalam, myslalam ze dogadamy sie normlanie,mimo tego co on wyprawia i nawet mimo ze trudno u niego w ogole z logicznym mysleniem:)

znwo mnie obrazasz " ze logicznie nie mysle" cos z toba nie tak, caly czas mnie obrazasz tamto w czerwcu nie zaplacilem bo teksty byly ewidentnie kopiwoane, no i tak jak teraz nie szanowalas mnie obrazalas i ponizalas, ale u ciebie widze ze to normalne, Daje ci prace a ty jeszcze ponizasz mnie i wyzywasz od "smieci" nie normalne zachowanie, czy normalny czlowiek tak sie zachowuje?

Facet, musisz się trochę ogarnąć, nawet najspokojniejszego człowieka może wyprowadzić z równowagi to kiedy ktoś nie odpisuje po kilka dni, bez względu czy to zleceniodawca czy zleceniobiorca ...

Śmiem twierdzić że tak bez powodu nikt Ciebie nie obrażał :) , to że zlecasz komuś pisanie tekstów ( pomijam kwotę bo jest deczko śmieszna ) i traktujesz bez jakiegokolwiek szacunku, no bo przecież Ty dajesz komuś prace to ci wolno, ale gdy ktoś w zmian za to się odwdzięczy tym samym to już jest be ...

tak swoją drogą - od jakiegoś czasu z zażenowaniem widzę jak tacy młodzi chłopcy sie zachowują kiedy wchodzą na jakkolwiek pojmowaną pozycję wyzszosci. Zeby ci się esiu calkiem juz w glowie nie porąbalo

Jeśli ktoś ciągle zachowuje się tak szmatławo to ja mam juz w koncu pełne prawo powiedziec co mysle o takim zachowaniu, co z tego że w ostrych slowach i co z tego że ktos " jest moim szefem" jak to okreslił

chyba juz nie zrozumiesz że nie chodzi o to ze wyslales pieniadze za teksty pozniej, ale o to ze zachowales sie dokladnie tak samo jak po dostaniu tekstow w czerwcu, tyle ze wrociles po koljene teksty. zycze ci czlowieku wszystkiego najlepszego, ale jesli nie masz problemu

i przestan bezczelnie kłamać z tym obniżaniem stawki.

O ile tylko esiu nie wstydzisz sie odpowiedziec na pytanie znajomych w jaki sposob zarabiasz to ja życze wszystkiego najlepszego, ja w kazdym razie mam nadzieję ze przyczynię sie ze oszukanych przez ciebie bedzie mniej.

ale ja kazdego traktuje na rowno, nie obrazalem nikogo, tylko nie rozumiem tego jesli ktos mi daje prace, szanuje ta osobe i nie mowie zlego slowa, a ja dalem komus zlecenie i mnie obrazal, chociaz nawet nie powiedzialem zlego slowa na ta osobe... koniec tematu juz sie nie wypowiadam. Bo widze ze to nie ma sensu, bo i tak kazdy wierzy tylko w to kto pierwszy napisze i zawsze tak jest.

i przestan bezczelnie kłamać z tym obniżaniem stawki.

przepraszam kiedy napisalem ze chce stawke obnizyc?

napisalem ze 90 gr i pozniej sie poprawilem ze 1 zl, bo sie pomylilem chyba kazdy ma prawo sie pomylic, przeczytaj dokladnie archiwum a nie piszesz cos co nie jest prawda,

Juz sie nie wypowiadam byl to moj ostatnia odpowiedz bo nie ma sensu takie glupie pisanie i oskarzanie kogos bez dowodu... a ludzie w to wierza.. dziwne, bardzo dziwne widocznie niektorym mozna wszystko powiedziec i we wszystko uwierza;)

Pozdrawiam.

Sam napisałeś, że jak ci się teksty nie podobają to nie odpisujesz wykonawcom bo szkoda czasu... "dajesz pracę" więc jak kogoś nie lubisz to kasa po wykonaniu zlecenia mu się nie należy (pewnie za sam fakt, że się upomniał o płatność)...

Jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś, to ludzie tobie wierzą... tylko, że piszesz to samo co "poszkodowani". Tzn. znajdujesz pewne dziecinne uzasadnienia takiego postępowania, bo "dajesz pracę" i coś ci się tam wydaje :)

I tym pozytywnym akcentem kończymy tą przepychankę ustną i wypowiedzi Pana Esia, które są na takim poziomie jak każdy widzi...

Proszę o dogadanie się na PW i @Frottka - napisz mi na PW czy Pan Esiu wywiązał się docelowo ze wszystkich zobowiązań - jeżeli nie, będziemy obserwować temat.

PS. Esiu - jak już wcześniej wspominali - nie jest to pierwszy temat o Tobie, więc to już raczej nie są widzi-misie jednej osoby - weź się za siebie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności