Skocz do zawartości

Umowa na artykuły

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ widzę, że są kłopoty i niedomówienia to dla tych "poważniejszych" uczestników forum zamieszczam szkieletową umowę na arty jaką sie posługuję, każdy może sobie ja jakoś dopasować.

https://www.websukces.net/arty-umowa.pdf

edyta

dodałem paragraf regulujący prawa autorskie zabezpieczający obie strony :)

Edytowane przez FiKaS
Podmiana linku - Fikas

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przydatne jak najbardziej - dorzuciłbym tylko właśnie zapis o przekazaniu pełni praw autorskich - żeby tekst nie mógł być odsprzedawany innym zainteresowanym w formie oryginalnej oraz zmodyfikowanej.

W zasadzie do tej pory większość tekstów zdobywałem albo na małą skale albo od znajomych studentów/uczniów, a na niektóre tematy sam lubię coś napisać i nie mam z tym problemu, więc na umowie mi nie zależało. Jak jednak rozwiązujecie sprawę podpisania umowy? Bo wiadomo przy większej ilości tekstów warto taką posiadać. Poczta? Chyba trochę niewygodne. Faks? Nie każdy posiada.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności