Skocz do zawartości

Mocny, średni, rozwijający się precel zapraszam

kmirek

Rekomendowane odpowiedzi

Wyświetlanie linków z wpisów na głównej to marny pomysł.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• 3 tygodnie później...

Heh czy celem twojej rejestracji na tym forum jest wyłącznie spamowanie jak największej ilości tematów poleceniami precla Rozo.pl? :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Heh czy celem twojej rejestracji na tym forum jest wyłącznie spamowanie jak największej ilości tematów poleceniami precla Rozo.pl? :)

Jeżeli 2 posty dotyczące blogu Rozo.pl, który dzisiaj znalazłam to "spamowanie" to faktycznie przepraszam za nietakt :rolleyes:

I to jeszcze z kilku kont. Jest lepszy od rumaka :)

Ale ja mam tylko jedno konto, nie spamujące! :) i na dodatek ..... jestem kobietą nie facetem :)

Zapraszam do odwiedzenia strony praca maturalna

Zapomniałaś dodać, że Rozo to najlepszy precelek w Internecie ;)

Nie powiedziałam, że najlepszy w internecie tylko, że fajny ;)

W tym deksie jest piękny swl. Pal licho jakby był tylko na głównej. Jest również na podstronach, więc nie za bardzo opłaca się dodawać tam wartościowe artykuły.

Pomyłka...sekcja sponsorzy to nie swl, a sponsorzy tego serwisu (informacja jest jeszcze gorąca od samych administratorów)

Jeśli spamowanie to marne, bo nie są podpiete linki pod nazwę, bardziej kryptoreklama.

Ale rejestrując się na PIO nikt nie powiedział, że ktoś coś ma tutaj promować. Ja powiedziałam tylko, ze znalazłam taki blog (wyraziłam swoją opinię na jego temat i jest to opinia całkowicie subiektywna) być może pomoże on (w domyśle blog) komuś kto tego potrzebuje!!!

Ryzyko. Pokazujesz/Pokazujecie całe swoje zaplecze, sponsorzy to pewnie was/twoi klienci - zgadzam się to nie jest SWL.

Linki umieszczone są na stronach innych klientów i na waszych stronach firmowych - paskudnie to wygląda.

Nie boisz\boicie się że ktoś życzliwy z forum za puka do "sponsorów" i zapyta czy są zadowoleni z efektów, wyjaśni im parę spraw.

P.S

Dlaczego rozo.pl jest fajny?

wyborne i satyryczne kawały

Już ci mówię, dlaczego - bo jest jego autorką.

Pomyłka...sekcja sponsorzy to nie swl, a sponsorzy tego serwisu (informacja jest jeszcze gorąca od samych administratorów)

A czemu ich niby bronisz? I czemu innych blogów nie promujesz, bo mnóstwo jest blogów lepszych od tego?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Ryzyko. Pokazujesz/Pokazujecie całe swoje zaplecze, sponsorzy to pewnie was/twoi klienci - zgadzam się to nie jest SWL.

Linki umieszczone są na stronach innych klientów i na waszych stronach firmowych - paskudnie to wygląda.

Nie boisz\boicie się że ktoś życzliwy z forum za puka do "sponsorów" i zapyta czy są zadowoleni z efektów, wyjaśni im parę spraw.

P.S

Dlaczego rozo.pl jest fajny?

Ale to przecież nie jest mój blog, wiec nie wiem dlaczego się mnie czepiasz. Znalazłam sobie ten blog za pomocą google promując swoją stronę internetową, a zapytałam się administratora dlaczego są tam sponsorzy bo sama chciałabym umieścić tam też swoją stronę.

Rozo.pl jest fajne ponieważ:

1. Posiada PR 2

2. Jest moderowany

3. Posiada przejrzyste zasady

4. Artykuły są dodawane dość szybko. Wszystkie, które napisałam zostały dodane w przeciągu 24h.

5. Otrzymuję odpowiedzi na zapytania od administratorów. Niestety większość anty administratorów nie raczy nawet takiej wiadomości przeczytać.

6. Wymieniać dalej?

P.S. Ja Cię nie atakuję, czemu Ty atakujesz mnie?

Już ci mówię, dlaczego - bo jest jego autorką.

A czemu ich niby bronisz? I czemu innych blogów nie promujesz, bo mnóstwo jest blogów lepszych od tego?

Raz jeszcze powtarzam, że jestem osobą prywatną... Nie wiem czemu się tak uparliście, że on jest mój ;/

Ja nikogo nie bronię. I jeżeli masz jakieś ciekawe blogi, katalogi to chętnie przeglądnę, bo narazie znalazłam ten blog o którym wspomniałam i kilka innych ciekawych, wspomniałabym o nich, ale tak na mnie najechaliście, że zastanawiam się czy to forum ma na celu wzajemną pomoc czy może coś innego.

P.S. Jeśli mnie nie będziecie atakować to wspomnę o innych ciekawych stronach, które znalazłam i wyrażę swoją opinię o nich... wydaje mi się, że w Polsce w dobie XXI wieku nie ma cenzury...Mylę się?

P.S. Jeśli mnie nie będziecie atakować to wspomnę o innych ciekawych stronach, które znalazłam i wyrażę swoją opinię o nich... wydaje mi się, że w Polsce w dobie XXI wieku nie ma cenzury...Mylę się?

Zgaduję, że te strony to nicz.pl i ruto.pl ?

A tak na serio, to cel twojej rejestracji na forum jest chyba wszystkim tutaj obecnym znany - wystarczy spojrzeć na twe obecne posty. Więc nie próbuj zamydlać nikomu oczu mówiąc, że to jest świetny precel, znalazłaś go i chcesz się podzielić z nami tymi radosnymi informacjami, bo rzadko zdarza się tutaj takie coś, aby ktoś obcy promował czyjś inny precel. Tyle w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności