Skocz do zawartości

Mocny, średni, rozwijający się precel zapraszam

kmirek

Rekomendowane odpowiedzi

P.S. Jeśli mnie nie będziecie atakować to wspomnę o innych ciekawych stronach, które znalazłam i wyrażę swoją opinię o nich... wydaje mi się, że w Polsce w dobie XXI wieku nie ma cenzury...Mylę się?

Zgaduję, że te strony to nicz.pl i ruto.pl ?

A tak na serio, to cel twojej rejestracji na forum jest chyba wszystkim tutaj obecnym znany - wystarczy spojrzeć na twe obecne posty. Więc nie próbuj zamydlać nikomu oczu mówiąc, że to jest świetny precel, znalazłaś go i chcesz się podzielić z nami tymi radosnymi informacjami, bo rzadko zdarza się tutaj takie coś, aby ktoś obcy promował czyjś inny precel. Tyle w tym temacie.

Otóż się mylisz. Co prawda odwiedziłam te 2 serwisy po zobaczeniu tego postu, ale nie są dla mnie wystarczająco dobre.

Chętnie podzieliłabym się z TOBĄ swoimi zdobyczami, serwisów polskich i zagranicznych, ale widzę że nie ma sensu :yahoo:

Nie będę się kłóciła z Tobą odnośnie tego, że tylko znalazłam ten blog i jestem osobą prywatną. Ty twierdzisz swoje, a ja wiem swoje!

Bywaj.

Zapraszam do odwiedzenia strony praca maturalna

Nie będę się kłóciła z Tobą odnośnie tego, że tylko znalazłam ten blog i jestem osobą prywatną. Ty twierdzisz swoje, a ja wiem swoje!

Bywaj.

W którym z moich postów stwierdziłem, że reprezentujesz jakąkolwiek firmę? Zdaje sobie sprawę, że jesteś osobą prywatną :> Ale ok, czas pokaże, czy wniesiesz więcej na to forum niż tylko kilka postów reklamujących w/w precelek.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ja że strasznie lubię obcować z dziewczynami (dziewczyny to rzadkość na forum) to jeszcze zapytam:

Rozo.pl jest naprawdę dobre! A promowany za jego pomocą deks.pl zapowiada się całkiem całkiem pomimo jeszcze niskiego PR ...

Skąd dowiedziałaś się o blogu deks.pl też go znalazłaś przypadkowo w sieci? W jaki sposób rozo jest przez niego promowany?

Jeszcze jedno pytanie czy przypadkowo Wy się nie znacie ze sobą: Lulka, kmirek, RaVns?

Może lepiej niech te pytania pozostaną retorycznymi...

Po co przeinaczać rzeczywistość...mimo wszystko życzę Was (a może tylko jednej osobie pod trzema nazwami) samych sukcesów.

Może skorzystam kiedyś z tych blogów....

wyborne i satyryczne kawały

Bywaj.

W którym z moich postów stwierdziłem, że reprezentujesz jakąkolwiek firmę? Zdaje sobie sprawę, że jesteś osobą prywatną :> Ale ok, czas pokaże, czy wniesiesz więcej na to forum niż tylko kilka postów reklamujących w/w precelek.

Czas pokaże ;)

Ja że strasznie lubię obcować z dziewczynami (dziewczyny to rzadkość na forum) to jeszcze zapytam:
Rozo.pl jest naprawdę dobre! A promowany za jego pomocą deks.pl zapowiada się całkiem całkiem pomimo jeszcze niskiego PR ...

Skąd dowiedziałaś się o blogu deks.pl też go znalazłaś przypadkowo w sieci? W jaki sposób rozo jest przez niego promowany?

Jeszcze jedno pytanie czy przypadkowo Wy się nie znacie ze sobą: Lulka, kmirek, RaVns?

Może lepiej niech te pytania pozostaną retorycznymi...

Po co przeinaczać rzeczywistość...mimo wszystko życzę Was (a może tylko jednej osobie pod trzema nazwami) samych sukcesów.

Może skorzystam kiedyś z tych blogów....

axe_29 czy byłeś może na Rozo.pl? Jeżeli tak to zapewne zauważyłeś tam w ruchomych reklamach reklamę deks.pl... to tyle co do tego skąd się o nim dowiedziałam ;)

A skąd pewność czy axe_29, bold i ktoś tam jeszcze inny to nie ta sama powielająca się osoba?

Nie rozumiem dlaczego stosujesz jakieś dziwne powiązania mnie z tymi osobami. Skoro nie wierzysz, że jestem osobą prywatną to już twoja sprawa, tudzież problem. :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności