Skocz do zawartości

Jaki hosting z geolokalizacją w USA ?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jak narazie nie widziałem żadnego haczyka. Host śmiga aż miło. Jak dotąd żadnych padów. Wysoka ochrona antywirusowa. Serwery nawet szybkie. Support znakomity(w języku ang)

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 1 rok później...

Możemy Ci zaoferować taki hosting w USA, ale minimalna powierzchnia 50GB dysku.

Pewnie szukasz czegoś tańszego niż 50 złotych miesięcznie.

Dlaczego nie chcesz w Hostgator?

| Teraz oferujemy serwery VPS i hosting dedykowany także na terenie Polski |

Hostgator to typowa masówka z ogromnym oversellingiem, ale mają bardzo tanio i suport całkiem niezły.

Na prawdę mogę ich polecić pod mała stronkę śmiało możesz brać od nich.

Hostgator to typowa masówka z ogromnym oversellingiem, ale mają bardzo tanio i suport całkiem niezły.

Na prawdę mogę ich polecić pod mała stronkę śmiało możesz brać od nich.

Ja odradzam Hostgatora - support jest ok dostępny całą dobę więc to na +.

Czego nie mówią to, że domena na której zakładasz konto będzie znajdowała się w katalogu głównym domains gdzie zazwyczaj na normalnych hostingach masz foldery dla domen można to zamienić ale trochę to trwa i trzeba się najlepiej upomnieć żeby to zrobili.

Druga ciekawa historia to niecały miesiąc po założeniu konta jakimś cudem skasowały mi się pliki 2 stron w logach nic nie ma bo z zasady g... tam jest, a support widzi to samo i nic Ci pomóc nie mogą chyba, że płacisz $ to Ci przywrócą.

Trzecia sprawa mając doświadczenie jedynie z polskimi hostingami nie małym zaskoczeniem było dla mnie Inodes czyli ograniczenie liczby plików jakie możesz mieć na hostingu.

Jak na rynek USA pewnie mają tanio czy się opłaca ich brać zamiast polskiego hosta mnie to wszystko odrzuciło i jestem na nie :)

activist aka terrorist

Czego nie mówią to, że domena na której zakładasz konto będzie znajdowała się w katalogu głównym domains gdzie zazwyczaj na normalnych hostingach masz foldery dla domen można to zamienić ale trochę to trwa i trzeba się najlepiej upomnieć żeby to zrobili.

O ile pamiętam to mają tam cPanel, gdzie parkowanie domeny powoduje zaparkowanie jej na koncie i prowadzi do katalogu public_html. Dopiero jak dodasz domenę podpiętą, ta utworzy odpowiedni katalog dla tej domeny i prowadzo do podkatalogu w public_html.

Druga ciekawa historia to niecały miesiąc po założeniu konta jakimś cudem skasowały mi się pliki 2 stron w logach nic nie ma bo z zasady g... tam jest, a support widzi to samo i nic Ci pomóc nie mogą chyba, że płacisz $ to Ci przywrócą.

No wiesz, coś za coś, mają tanie konta jak barszcz, nie oczekuj zbyt wiele za taką cenę.

Jak na rynek USA pewnie mają tanio czy się opłaca ich brać zamiast polskiego hosta mnie to wszystko odrzuciło i jestem na nie :)

Ceny polskich serwerów są już na tak niskim poziomie, że nie warto nawet brać serwerów w USA, te biorą już tylko osoby, które konkretnie chcą serwer z lokalizacją USA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności