Skocz do zawartości

Hosting Dropped.pl

Clubbers.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Używam od jakiegoś czasu do trzymania różnych stronek i jakoś to działa.

Mam tylko jedną uwagę : w prawdzie panel oparty na DA, ale nie ma możliwości zrobienia sobie backupu wszystkiego jednym kliknięciem. Jak dla mnie to duży minus.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Miałem to na testach przez kilka dni. Co prawda nie kupiłem, ale nie dlatego że nie byłem zadowolony tylko akurat tak wyszło z przekierowaniami różnych domen, że wygodniej było mi kupić gdzie indziej. Ogólnie przez te kilka dni byłem mile zaskoczony supportem, który ogólnie na Dropped był zawsze kiepski. Tym razem odpisywali natychmiastowo i bardzo rzeczowo, więc pod tym względem polecam.

• 1 miesiąc temu...

A jest ktoś, kto ma w tym momencie działający tam hosting, i chciałby się podzielić uwagami? Mam kilka domen przeznaczonych na zaplecza, i chciałbym część z nich tam umieścić.

A nie chcę tracić czasu potrzebnego na przeniesienie fizyczne danych ze swoich serwerów na serwery Dropped, a gdy się okaże, że to nie spełnia moich oczekiwań, mógł to spokojnie wypaszportować.

Także byłbym zobowiązany każdemu, kto podrzuci swoje trzy grosze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności